Zgadzam się z plusami wypisanymi przez Karolkę. Na minus dla mnie jest jeszcze brak kieszeni po bokach. Ta kangurka pod pupą dziecka niepraktyczna według mnie jest. Szczególnie przy opcji noszenia na plecach. Ogólnie ten polar przód-tył jakby w ogóle nie przemyślany pod kątem noszenia dziecka z tyłu. Wycieli kaptur i tyle. Jak wszyję suwak to oczywiście wstawię zdjęcia. Oby ten pomysł dał radę... Rozważam zrobienie kieszonek na suwak po bokach ale obawiam się, że dużo mnie razem wyjdzie ta zabawa u krawcowej.

Odpowiedz z cytatem

i Basieńka 03.2017 
i Marzec 2016 
Planuje wszyć jeszcze cieniutki suwak tuż za panelem na bobo żeby nakładać go na kieszonkę wygodnie a nie przez głowę. Tylko szkoda mi było teraz kasy. Strasznie mi się nie podoba jak opina się na węźle no ale to już nie jego wina.

. Mam wcześniejszą wersję bez zamka po całości, tylko taki z boku do pachy. Fajnie, że zrobili zamek po całości, chociaż będzie to powodować problem przy zakładaniu na tył. Polar jest gruby, fajnie jest wykończony pod szyją (w porównaniu do tego co widzę u pentelki).