Idrilla, jak już to będziesz miała zrobione to może wklej fotki? Pewnie innym się też ten patent może spodobać.
Też kupiłam polar Pentelki tył-przód. Jeszcze nie nosiłam, tylko przymierzałam, bo akurat się ciepło zrobiło.
Moje refleksje:
+ ciepły, gruby polar - za tę cenę wygląda na bardzo solidny;
+ fajny komin dla noszącego i dodatkowa osłonka dla dziecka (coś pełniącego funkcję szaliczka);
+ mam kolor niebieski i uważam, że jest ładny, chociaż rzeczywiście taki trochę dżinsowy;
- zapięcie niewygodne - nawet przy noszeniu z przodu ciężko to samemu zapiąć, bo zamek zaczyna się od dołu, więc trzeba tam z dołu "załapać" i połączyć dwie strony ekspresu, co wymaga dość mocnego wyginania się. Myślę, że znacznie lepszym rozwiązaniem byłoby wszycie zamka takiego otwierającego się z obu stron. Z tyłu jeszcze nie nauczyłam się wiązać, więc nie przymierzałam w tej opcji, ale obawiam się, że Idrilla ma rację, że będzie ciężko. No i zupełnie sobie nie wyobrażam zapinania tej osłonki na szyi dziecka przy noszeniu z tyłu.
I teraz tak myślę, że trzeba było wziąć opcję tylko na przód i wszyć sobie na plecach dodatkowy zamek. Ale to teraz dopiero na to wpadłam no i nie wiem, czy to by się sprawdziło.

Odpowiedz z cytatem