Pokaż wyniki od 1 do 20 z 531

Wątek: Jak ubierać? >>> JESIEŃ I ZIMA <<<

Widok wątkowy

Chustonówka Awatar Maria Ewa
    Miejscowość
    Derby, Wielka Brytania

Domyślnie

Kobitki, a jak się motacie zimą w kółkową? Ogółem bardzo nam się podoba i kupiłam ją z myślą wyjścia do supermarketu. Małej już nie bawi jazda brzuszkiem do brzuszka ani nie lubię jej wkładać do tych sklepowych wózków z siodełkami. Ale kilka dni temu zawiązałam ją na swój jesienny płaszcz i masakra. Płaszcz mam z tych z mnóstwem guzików, wypinek itp. Po dociągnięciu wszystko się poprzesuwało i uwierało mnie gdzie popadnie. Dzisiaj wiedziona desperacją na próbę założyłam kółkową na zimowy płaszcz (śliski i puchowy za to gładki bez ozdobników). Gabrysia była ubrana nieślisko w bawełnę. Pochodziłam tak trochę po domu, zanim się zagotowałam i nie stwierdziłam żadnych niedociągnięć. Chusta była napięta tak jak zwykle, a mi było o wiele wygodniej. W związku z tym, czy motanie na śliskie powierzchni odpada tylko w przypadku kiedy obie strony noszą się w ortalnionach i puchach, czy w ogóle jest na nie?

Ponadto, czy zimą do kółkowej motacie dzieci w kurtkach/bluzach? Bo szczerze mówiąc tak robię, chodziło o to żeby nie musieć Małej rozbierać na parkingu, ale może powinnam zakładać jej np grubszy sweter?
    Ostatnio edytowane przez Maria Ewa ; 29-11-2013 o 10:02

Uprawnienia umieszczania postów