Pokaż wyniki od 1 do 20 z 531

Wątek: Jak ubierać? >>> JESIEŃ I ZIMA <<<

Mieszany widok

Chustomanka Awatar katarinqa
    Miejscowość
    okolice Trójmiasta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    Zeszlej zimy Niunia nosila do chusty bodziaki + spodnie, czasem pajace i kombinezon polarowy. Niunia miala cieple "paputki" (jeszcze nie chodzila i byly tylko by ogrzac stopki). Obie bylysmy w bezrekawniku polarowym z LennyLamb, oraz ja w rozpietej puchowce- w mrozy, oczywiscie
    Uwiekbialm to wspolne grzanie sie!
    Wole bodziaki bo zawsze jestem spokojna o cieplo w nereczki. A polarkowy kominezon- idealny do chusty!
    dokładnie taki mam plan - body + rajtki i spodni, do tego coś ciepłego na stópki, na nas polar, a w przypadku niższych temperatur właśnie polarowy pajac lub kombinezon.
    Ja generalnie jestem zmarźlakiem, ale dziecko w chuście bardzo mnie grzeje, więc myślę, że obędziemy się bez kurtki
    Kuba 01.03.2013

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Polarek najlepiej

Chustofanka Awatar precikuranowy
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

My na chwilę obecną (ok. 12 stopni plus chłodny wiatr) śmigamy tak:
    młody w lekkich body z długim rękawem, rajstopkach, na to kombinezon polarowy i czapka
    Ja w bluzce, na wierzch kurtka skórzana.

Niestety swetra albo kurtki 100 razy XL się jeszcze nie dorobiliśmy, aby nosić tyłem.
    Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
    i Alicja
    - aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)

Domyślnie

U nas taki zestaw: ja w bluzce, Mały body plus welurowe śpiochy, na stópki paputki, czapka, na nas chusta i polar Na używkach wychaczyłam fajny ochraniacz, taki jakby cienki kombinezon tylko bez rękawów i bez nogawek i to dorzucę jak będzie zimniej

Uprawnienia umieszczania postów