melodi, pięknie Wam! Ja chyba też wybiorę się do lumpka po coś podobnego.
melodi, pięknie Wam! Ja chyba też wybiorę się do lumpka po coś podobnego.
Tosia 23.07.2012
Michaś 16.01.2015
Malodi, super pomysł!
P.S u nas sprawdził się polarek dla dwojga LennyLamb, a w tym roku zobaczymy jak będzie. U nas to już mobilośc, zatem w chuśie dochodzimy do punktu docelowego, a dalej Mała hula sama, zatem musi być łatwo zdejmowalne.![]()
Melodi super patent...a ja wszystkie za szerokie ubrania porozdawałam...jesień,wiosna to pora idealna na noszenie,tylko zawsze się zastanawiałam co zrobić by nózki nie marzły,a tu jak znalazł pomysł
![]()
Melodi slicznie wam.
Ja nosze tez pod swetrem ale jeszcze z przodu, Mam kilka takich duziznych,z czasów jak to ważyłam 10+ i uwielbiałam takie swetrzyska, gorzej będzie zimą ale u mnie to pewnie wózek bedzie królował, a po osiedlu sanki.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Melodi wyglądacie pięknie! Ja mam polar pentelkowy z kapturem. Bardzo go lubię bo jest odpinany na całej długości. Gdy wybiegam szybko z domu, np po starsze dziecko do szkoły, wkładam małego w domowych ubrankach do chusty, na nas polar a w szkole rozpinam polar i się nie pocimy. Zakładam też czasem ponczo które jest rozciągnięte pod szyją więc dwie głowy się mieszcząNie jest jednak nam tak ciepło jak w polarze.
Zamówiłam też osłonkę i bluzę z dopinanym panelem. Bluza jakoś niespecjalnie mi się podoba. Nie wiem czy będę w niej nosiła. Osłonki jeszcze nie testowałam.
Na nóżki planuję kupić butki góralskie, bo mój mały jeszcze niechodzący.
Melodi tyle juz pochwal bylo, ale i ja swoja dorzuce, rewelacjaja tez nie mam takiego swetra, wszystkie jakies male i ciasne. Niedawno jeszcze nosilam zarzucajac niezapieta kurtke na siebie, malego mialam cieplej ubranego, ale teraz to juz chlodem wieje i przestalam w ogole nosic
moze w meza szafie czas pogrzebac, a ma taki jeden swetr, co sie do niego chetnie bym przykolegowala
![]()
Ja ubierałam gdy było zimno leginsy pod spodnie córce i było ok, na górę kurteczka i czapka![]()