'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
U nas podobnie, ale na pewno nie jest nam tak ślicznie jak Wam!!!
Też mi się polar nie sprawdził.
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
ja w zeszłym roku w zimie nosiłam na brzuchu jeszcze jak byli tacy malusieńcy i wtedy miałam zwykły płaszcz puchowy, rozpięty z przodu, ale przynajmniej po bokach zakrywał dziecko i grzał. Pasek zapinałam pod pupą i wszystko ładie się trzymało i było ok. Ale teraz nosze juz wyłącznie na plecach i obawiam się, ze nie mam takiego obszernego płaszcza, ani nawet swetra, więc tak czy siak muszę cos kupić. hm.. no zobaczymy..
pięknie Wam melodi!
Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
Pieluchowy blog ekspercki.
Bez problemu zapinam się w zimową tatową XXL kurtkę narciarską z Modą na plecach, ma 16 miesięcy i pewnie całą zimę tak będzie, no bo i ile dziecię tak naprawdę może urosnąć?
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Elayla, nie wiem czy w tym wątku było o polarze Pentelki, ale jest taki wątek z recenzjami kurtek, polarów i osłonek (niewiele tam tego niestety). Link: "Recenzje kurtek i osłonek itp do noszenia"
Moja recenzja: #7 ale inne też są
Edit: Teraz zauważyłam, że w pierwszym poście wątku z recenzjami są linki do innych wątków gdzie też można recenzje znaleźć (ale nie Pentelki)
2009
2012
Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
Pieluchowy blog ekspercki.
Ale wam ślicznie w tym sweterku melodiCzas chyba po lumpkach pobuszować w poszukiwaniu czegoś podobnego
Ale zimą troszkę się martwię- chyba nigdzie nie znajdę takiej wielgachnej kurty na mnie i garbika z tyłu
![]()
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)