body z krotkim, pajac bawelniany, chusta i oslonka, ewentualnie jakies dodatkowe portki czy rajstopki i skarpety albo buty. ja dzis bylam rano: body, pajac baw., chusta i polar dla dwojga (przy czym ja pod polar mialam krotki rekaw
body z krotkim, pajac bawelniany, chusta i oslonka, ewentualnie jakies dodatkowe portki czy rajstopki i skarpety albo buty. ja dzis bylam rano: body, pajac baw., chusta i polar dla dwojga (przy czym ja pod polar mialam krotki rekaw
Moi Synowie: 09.2006, 04.2009 i 02.2013
Okazało się, że pajaca welurowego nie mam, tylko rampers, więc odpada...
Wymyśliłam tak: pajac bawełniany + bluza polarowa z kapturem + chusta (+skarpetki), a do plecaka osłonka jakby się chłodniej zrobiło.
Ok czy teraz przesadzam w drugą stronę?![]()
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
no nie wiem jak ci ta bluza sie sprawdzi czy sie niepozawija na brzuszku /pleckach i krzyku nie bedzie? u mnie wieje.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
u nas wczoraj przy +9 byl bodziak z krotkim, na todlugi rekawek. na dol spodenki plus grubsze skarpetki. chusta. polar. i cienka czapeczka.
gdybym polara nie miala to bym nalozyla dodatkowo bluze polarowa Marysi. i wsio.
Franek 02.2010, Marysia 10.2012, Michasia 07.2015
przy jakis 10st bodziak z pajac na to bluzka z dlugim i spodniei na to kurtka lenny lamb dla dwojga. no i czapa of kors![]()
moj nie lubi strasznie przegrzewania, wtdy kreci i wierci sie niemilosiernie
A u Nas Tymek będzie ubrany podobnie jak łagodną zimąT.j. body z długim i śpiochy, bawełniana czapeczka i długie paputko-skarpetki. Zamiast zimowej czapeczki będzie miał drugą bawełnianą, ale trochę grubszą i z nausznikami. Poza tym zimą był na chuście jeszcze mój sweter, a teraz brak. Na całość mężowska kurtka jeszcze jesienno-zimowa.
Ja nie mam kurtki dla dwojga, ani też osłonki, ale ostatnio poradziłam sobie następująco - zalożylam swój polar po uprzednim odpięciu z niego kaptura, zapięłam zamek polaru dokąd mi się udało- tam gdzie się bobaskowa pupcia znajduje, a resztę plecków zakryłam odpiętym kapturem, który włożyłam pod polar po bokach, żeby się trzymał![]()
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017