Pokaż wyniki od 1 do 20 z 531

Wątek: Jak ubierać? >>> JESIEŃ I ZIMA <<<

Mieszany widok

Chustonówka Awatar MamaSzyma
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Na spacerki ubieram mojego Szyma w body na długi rękaw, rajstopki i rampersa (krótkie rękawki i nogawki). Na nogi buciki ocieplane i getry które zrobiłam sama z wełnianych skarpet odcinając palcehehe. Polecam ten sposób.
    A jak jest zimniej to zamiast geterków nakładam małemu po prostu moje ciepłe skarpety naciągając je aż do ud. Tym sposobem maluszkowi jest zawsze ciepło w nóżki. Obowiązkowo czapka i taki oszukaniec(golf zamiast szalika), na to zakładamy bardzo gruby zimowy sweter mojego męża i bezrękawnik puchowy i jest super ciepło.

Chustofanka Awatar satey
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

MamaSzyma w takim stroju, na pewno jest ciepło. Dziękuję za podpowiedzi

Okazało się, że golf LL jest całkiem użyteczny i funkcjonalny. Nakładam oddzielnie swój golf, mam ciepło w okolicach szyi. Synkowi jego kapturek, który chroni główkę, szyjkę i plecki.

Chustonówka Awatar MamaSzyma
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez satey Zobacz posta
    MamaSzyma w takim stroju, na pewno jest ciepło. Dziękuję za podpowiedzi

Okazało się, że golf LL jest całkiem użyteczny i funkcjonalny. Nakładam oddzielnie swój golf, mam ciepło w okolicach szyi. Synkowi jego kapturek, który chroni główkę, szyjkę i plecki.
    Jest bardzo cieplutko. To dla mnie idealny sposób na wychodzenie na spacer, bo Szymek baaaardzo nie lubi sie ubierać
    Ja mam osłonkę z Hopediz, golf dla mnie a osłonka z kapturkiem dla Szymka. Również bardzo polecam

Uprawnienia umieszczania postów