...wygląda dziś rano przez okno i mówi: "tyle śniegu, to może idźcie lepiej na spacer w chuście". Czyli przeszła w końcu na drugą stronę mocy
...a tak się chciałam pochwalić![]()
...wygląda dziś rano przez okno i mówi: "tyle śniegu, to może idźcie lepiej na spacer w chuście". Czyli przeszła w końcu na drugą stronę mocy
...a tak się chciałam pochwalić![]()
A mnie wczoraj starsza babcia zaczepiła i mówiła że fajnie tak ale ona to już za stara itp... i się biedna męczyła z wózkiem po tym śniegu a ja glany na nogach młoda w Mietku i zasypane chodniki nam nie straszne![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
skoro babcilla się nawróciła to każdy sie nawróci hehehe
Moja mama akceptuje, ale teściowa uważa że chusta to samo zło. Że niewygodnie, źle za zimno tak spać bez kocyka w chuście i wogóle to na pewno szkodzi na wszystko.... Złośliwie noszę przy niej ciągle![]()
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
moja mama jest pod ciaglym wrazeniem chust, noszenia itdTeraz nie moze sobie przypomniec dlaczego nas tak duzo nie nosila i tak dalej
![]()
supermoja teściowa ostatnio prosiła mnie żeby jej młodą zamotać
![]()
moja mama nawet się nie zdziwiła, jak nas pierwszy raz zobaczyła zamotane, ale sama się nie odważyła jeszczea teściowa mówi, że spróbuje, ale coś ostatnio mam z nią ciche dni, więc się nie upomina
![]()
Ja się podbudowałam, jak byłam jakiś czas temu na konsultacjach i jednej młodej dziewczyny.
Przyszła jej mama/babcia (nie pamiętam) i jak zobaczyła chustę i zamotanego młodego to zaczęła snuć opowieści o tym, że kiedyś to się też nosiło, w takich chustach składanych na pół, w trójkąt i one się nazywały zapaski i że dobrze, że wraca się teraz do tradycji i wogóle. I że ta chusta, to chyba wygodniejsza (tkana, mały zamotany w kieszonkę), bo ładnie rozkłada ciężar na całe plecy, na oba ramiona i wogóle...
Uśmiech miałam taki![]()
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
Moja teściowa jak najbardziej popiera za to mama....toleruje hehe nic nie mówi bo wie że i tak będe robić swoje ale pewnie myśli że to kolejna moja fanaberia![]()
córa 2009
syn 2011
Moja mama mówi, że chowam dzieci po cygańskuA ja uwielbiam nosić, a to zimą to z wózkiem się by chyba nie dało.
A za to w wakcje byłam w pewnejagroturystyce i tam noszeniem zachwycała się dziewięćdziesięcio letnia mama właścicielki. Ciągle mnie podziwiała i mówiła, że to właśnie dla dziecka najlepsze, a nie te rózne mody na odkładanie niemowlaka do łóżeczka![]()