Ja mam świeżo zakupiona pentelkowa S i byłam w szoku,że jest taka mała. widziałam na koleżance M i roznica miedzy S a M jest ogromna. Ja akurat lubię takie bardziej dopasowane rzeczy, rekawy sa akurat, dlugosc tez, co w moim przypadku jest rzadkoscia, bo przy wzroscie 156 wiekszosc tego typu ubran na mnie wisi. Na takie mrozy zakladam polar, pod spod normalna bluzke i na wierzch rozpiety polplaszczyk(bo niestety nie posiadam kurtki zapinajacej sie) i jest nam obu cieplo. Na razie mam malego bobasa, nie wiem czy jak urosnie to sie zmiescimy, ale wtedy zrobi sie juz cieplo i moze ne bede musiala uzywacogolnie jestem bardzo zadowolona, choc nie mam porownania do innych. Moze jutro jak bedziesz zainteresowana to wkleje fotke w akcji aha i dotykalam grubego gabi i wcale nie byl az tak duzo grubszy.Tez myslalam o zakupie tego szytego, ale zalezalo mi na czasie. Jesli bedziesz zamawiala teraz,tzn przed swietami to daruj sobie paczke priorytetowa, moja szla tydzien, mimo, ze polar byl wyslalany nastepnego dnia po wplacie.