http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Pola - tak jak Nitka zasugerowała - ja moglabym się podjąć, ale dopiero jak "sprofanuję" moją Nati, żeby mieć już jakąś wprawę
Co do Ellaroo - cóś mi sie trochę cienka wydaje na MT - ja bym ją raczej w roli kółkowej widziała![]()
Super Hexi! Ciesze sie, ze macie takie fajne MT, ze moja Lima przydala sie na wzor![]()
Hexi, po prostu hoppy sa najlepsze na ChtMT, tak pisza na tbw.. sama sie o tym przekonalamA w Nariobie wam cudnie, swietnie pasuje do koloru twoich wlosow, niech wam sie dobre nosi, tylko upewnij sie, ze masz bardzo szeroko rozlozone pasy naramienne pod pupa dzieka, na zdjeciu wszystko wyglada super. Pzdr
Dla chetnych poszukania inspiracji chusto MT, polecam nowa strone bardzo zdolnej kobitki z UK, Kerry. Widzialam dwa i mierzylam dwa z jej ChtMT, bardzo pieknie wykonane, wygodne...
http://ocah.typepad.com/
cały czas myślę nad chmt... tylko mam wątpliwości bo za samymi mt nie przepadam
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
o tak, chustomeitaje są świetne! Dzięki uprzejmości Lindy miałam okazję ponosić Wojtka w tych cudach. Tutaj na bardzo miłym spotkaniu w wiśniowym sadzie Lindy (ch-MT Lima)
a tutaj na równie miłym spotkaniu chustowym na Żoliborzu (ch-MT inka)
![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
to wpadnij we czwartek na spotkanie, przekonasz sie czy ci pasuje![]()
nairob lezal sobie smetnie na polce, nawet go sprzedalam... i do mnie wrocil![]()
staralam sie ponosic w nim troche (zal mi bylo slicznoty ) i dopiero teraz naprawde fajnie sie w nim nosi...jak dla mnie to reanimacja hoppa
i taka wersja posrednia miedzy chusta a mt, ma w sobie wszystko co najlepsze z obu
![]()
Ach dziewczyny kusiciePięknie Wam w tych Ch-MT
Hexi czyli mam rozumieć że w czwartek przyniesiesz swojego?? To ja bym chętnie wypróbowała![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Vega, zaczynam żałować, że moja Curacao jednak wtedy do Ciebie nie dotarła... Bosko wyglądają te hoppkowe chusto-mt![]()
Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
Biżuteria ręcznie robiona
Linda - widzialam te galerie w poszukiwaniu moich inspiracjiZamieszczone przez Linda
przesliczna galeria, a indio-chusto-MT powala na zdjeciu
U mnie ciecie juz zakonczone - niestety bylo oszczedne bo i chusta malazobaczymy jak sie bedzie nosic jak juz zszyje.
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Dziewczyny - Linda, Hexi może Pinaska też dołączy? weźcie koniecznie swoje CHMTi porównajcie je - dobrze ?
jestem strasznie ciekawa waszych opinii, bo krawcowa moja inaczej trochę uszyła niż ten Lindy - moim zdaniem lepiej
ale jestem ciekawa Waszych opinii
Mnie niestety nie będzie, bo w czwartek zaczynamy drugi stopień szkoleniatrzymajcie kciuki !
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Pięknie Wam w tych MT![]()
Dziewczyny,z niecierpliwością czekam na Wasze chustowo-MT konkluzje![]()
NItka, w Tobie cała moja nadzieja,że w końcu bedziesz szyła ch-MT na zamówienie????????
JAkb co ,zaklepuje kolejke![]()
Do mnie wlaśnie doatrla Nati Niagara - z tych grubszych. Na MT wydaje się byc idealna.
im grubsza tym lepsza, elaroo w żadnym wypadku się nie nadaje.
Myrra, tnij waścianko, bo umieram z ciekawości![]()