a, raz się dziecku przysnęło, sumienia nie miałam budzić, więc 5 godzin siedziała pieluszka na pupie. Przecieków nie było.
a, raz się dziecku przysnęło, sumienia nie miałam budzić, więc 5 godzin siedziała pieluszka na pupie. Przecieków nie było.
Mamy swoje dwie kieszonki bumwear (gładka i w wzorki) i mogę napisać kilka spostrzeżeń na ich temat (może ktoś skorzysta):
Po pierwsze - jak zobaczyłam po raz pierwszy kieszonki to mnie przeraziła ich wielkość! Są szerokie w kroku i w ogóle są duże - robią trochę dużą pupę u dziecka. Zakładając na mniejsze dziecko wywija się górną część pieluszki i przypina napami, tak że nic nie ucieka. Bałam się też, że przez to wywinięcie pielucha będzie podciągać wilgoć właśnie tym wywiniętym polarem ale jak na razie nic takiego nam się nie przytrafiło. Myślę, że te pieluchy mogą być do końca pieluchowania, bo większa pupa zmieści się tam bez problemu
Co do chłonności to nie narzekam, Elfik miał ją założoną dzisiaj przez około 2-3 h i nic nie przeciekło. Wkład szybko schnie.
Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r
Najgorsze pieluszki jakie kiedykolwiek miałamW kieszonce po kilkunastu praniach rozwarstwił się pul, a dziś po kilku następnych okazało się, że całkiem zlazł
Z żadną inną pieluszką nigdy nic takiego mi się nie stało, a ta kieszonka była jedną z najkrócej używanych. Formowanka Bumwear ( wnętrze ) już po kilku praniach wyglądała jakby miała kilka lat.