Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Rozwój ruchowy dziecka w pieluszce wielo ?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Na rozwój ruchowy Ninci pieluchy wielo zupełnie nie wpłynęły. Nie przeszkadzają jej w stawaniu czy raczkowaniu. Kroczki w wielo też nie są dla niej problemem. Nie sądzę by duża pielucha miała na to wpływ. Bynajmniej nie w przypadku mojej córki.
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Ja na samym początku używałam pampów. Jak Jula miała około 6 tygodni to zaczęliśmy z wielo, ale starałam się zawsze, żeby miała jak najmniejszą pupę i żeby nie była wyżej ni z głowa, bo jakoś nie czuję, żeby to była zdrowa pozycja. Nie zauważyłam jakoś szczególnie, żey malej przeszkadzały wielo w ruszaniu się, aczkolwiek z goła pupą dostaje ruchowego szału, ale to hcyba jak każde dziecko, kiedy nieskrępowane niczym to najbardziej intensywnie się rusza.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

Nie zauwazylam zadnych ograniczen. mloda nie miala 7miesiecy jak podraczkowala do kanapy, wstala i zaczela chodzic przy niej. Samodzielne kroki byly w wieku 10m. to chyba kwestia indywidualna, w kazdym badz razie mlodej wielo nie przeszkadzalo. Moja akurat nie lubila z gola pupa latac jak byla mala, teraz za to i owszem
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

Uprawnienia umieszczania postów