Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Sen w chuście zimą

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie Sen w chuście zimą

Nałożenie poły na głowę mojej młodej zawsze powodowało nagłe przebudzenie. Teraz przez ilość czap i kapturów jest to dodatkowo utrudnione.
    W czasie snu główka młodej jest zazwyczaj przechylona na bok. Rzadko śpi z nosem wtulonym we mnie. I nie wiem, czy powinnam jakoś asekurować główkę? Zazwyczaj podtrzymuję ręką, ale nie jest to zbyt wygodne rozwiązanie...

Co robić? Macie jakieś patenty?
    m.

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

w jakim wieku jest dziecko i jakie wiazanie - to pomoze w pomaganiu
    geeralnie przy noszeiu na plecach przydaje sie dodatkowy szalik/apaszka, jak dziecko zasnie przywiazujesz mu glowe (pod jedna pacha oszacego i nad druga)
    z przodu zwykle mi kurtka trzyma lepetyne

DB PBC

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Młoda ma 4,5 mca, noszę ją w kieszonce. Jakiś inny patent niż poła na głowę? Czy może nie trzeba kombinować i zostawić młodą tak jak zaśnie...?
    dzięki
    m.

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

hmmm dociagnieta kieszonka powinna podtrzymywac glowke dziecka od urodzenia bez koniecznosci naciagania pol, wiec spiacemu 4miesieczniakowi tez, moze postaraj sie dociagnac nieco gorna czesc chusty (tylko nie sama krawedz bo bedzie sie malej wpijala w kark i moze spowodowac odpychanie )
    a jeszcze, jesli nosisz mala pod kurtka, mozesz wyzej zapiac kurtke jak zasine i w ten sposob podtrzymac lepetynke

DB PBC

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

kurtka! genialne w swojej prostocie
    dzięki

Domyślnie

ja jeszcze lubilam cos z kapturem jak mlody mial, jakos ten kaptur (nawet niewlozony) usztywnial

Uprawnienia umieszczania postów