Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Niepozorne a fajne i niezawodne

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie Niepozorne a fajne i niezawodne

macie w swoich stosach pieluszki,które nie są za bardzo wyględne a świetnie spełniają swoja rolę?
    ja mam AIO Kushies Baby,kiedyś kupiłam używana i byłam pewna ,że raczej nie będę jej używać,aż nadszedł dzień kiedy ją założylam i pasuje świetnie,dziec waży niewiele ponad 6 kg,pielucha 4-10kg i dopiero teraz dopasowana jest idealnie
    nie przeciekła mi ani razu chociaż przy udkach te gumki wygladają na mocno średnie

chetnie poznam Wasze opinie
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ja mam te same ale mocno używane dostałam i nie są już AIO, n a6kg pasują ale pasowały i na 4, a na 12kg starszego szczuplaczka od biedy też zakładam na noc bo mi się łatwo przebiera i nie zakładam otulacza, na dzień otulacz by był niezbędny, gumki przy nózkach? to tam są jakieś gumki?
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

kushies faktycznie niezawodne ale maja na wierzchu cerate
    ja z takich niewyglednych to lubilam kieszonki nature babies, te falbanki przy nozkach sprawiaja ze nic nie wycieknie

Chusteryczka

Domyślnie

ja tak miałam z aio thirsties - dla mnie żaden bajer estetyczny, bo pupa sporawa, kolory blade - ale awarii ani razu. rozprzedałam, bo u mnie nic nie schnie i za aio jednak dziękuję, ale ich nieprzeciekowość - szczególnie w połączeniu z dodatkową wkładką - jest w mych opowieściach już legendarna
    też mają falbanki

Uprawnienia umieszczania postów