Zamieszczone przez Fabianowa A co tam wyszło z gwiazdkami z all? lecą do mnie
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Natala a zdjęcia?
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Zamieszczone przez martaj lecą do mnie przyleciały... czemu one takie piękne... miałam nadzieję, że mi się nie spodobają...
Zamieszczone przez martaj przyleciały... czemu one takie piękne... miałam nadzieję, że mi się nie spodobają... Czekamy na fotki W końcu to wątek zdjęciowy
Zamieszczone przez martaj przyleciały... czemu one takie piękne... miałam nadzieję, że mi się nie spodobają... Aaaaaaaaaa super! Foty Foooooooty to może ja jednak skorzystam z prawa pierwokupu jak będziesz chciała puścić dalej,skoro one takie piękne
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Zoana masz jeszcze te niebieskie żółwie?
Zamieszczone przez Fabianowa Zoana masz jeszcze te niebieskie żółwie? już odpłynęły
Zamieszczone przez zoana już odpłynęły Szybka jesteś
Zamieszczone przez Fabianowa Szybka jesteś Ano jakoś tak ostatnio mam,że chęć sprawdzenia chusty zaspokajam przymierzeniem i cyknięciem foty
Zamieszczone przez martaj przyleciały... czemu one takie piękne... miałam nadzieję, że mi się nie spodobają... to ja się ustawię w wirtualnej kolejce do sprzedaży
Zamieszczone przez sensibileanima to ja się ustawię w wirtualnej kolejce do sprzedaży Hehe, na kokadi Cię wzięło?
Zamieszczone przez samuela Hehe, na kokadi Cię wzięło? na kokadkowe gwiazdki, to już duuużo wcześniej mnie wzięło, tylko wizja daleka była, a teraz jak mi do pomacania dałaś, to już wogóle zapragnęłam
popołudniowa fota łazienkowa na szybko specjalnie dla Was ładniejsza przy lepszej okazji, aparacie i fotografie Asia jak tylko powiedziałam, że nowa chusta, to pleckami się odwróciła i czekała aż ją omotam
Po co tu wlazlam do tego watku, po co!!?? Super sa te chusty i wy w nich tez
córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013) moje zdjęcia
Zasady na forum