Dziękuję
Fajna naprawdę, i faktycznie szkoda, że nie jest u nas szerzej znana, ileż można w kółko te indio i nacie oglądać![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Nowości piękne wyszły, mi się podoba ta zielona-filetowa w kwiaty i zielono-brązowa w te śmieszne ptaszki.
Ja się zakochałam w chustach Oscha![]()
jako, że ten wątek najdłuższyto tu sie doczepiam
doszło do mnie dziś takie o to pudło
a w środkunajpiekniejsze pudełko chustowe jakie widziałam. Powaznie!! wyglada jak pudełko na prezenty. świetnie wykonane, przepiękna instrukcja ... CUDO! zobaczcie same
noo a w pudle kolejne cudo! moja pierwsza kokadi
Chusta mega szeroka, mega długa
ma sporo malusich babolków, może to dlatego że w składzie jest 50% lnu.
miękka jak na ten skład
Po praniu nieco zesztywniała, ale po kilku motaniach pewnie zmięknie.
Motanie w nia łatwe nie było. Okiełznać taką ilość materiałuno ale dałam rade i tak oto się prezentujemy.
Jak dla mnie BOSKA! jak nosi ocenie innym razem bo dziś tylko chwilę kokadi otulała me dziecie.
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Hmm a moze by połączyć te 3 wątki o kokadi które są na forum i zrobić jeden wspólny?
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=81297 i http://chusty.info/forum/showthread.php?t=82583 no i ten![]()
zakochałam się w kokadi, trafiłam przypadkiem na aliszję w krainie czarów i.. wpadłam. muszę ją mieć, nawet jeśli jest.. infantylna?
ubóstwiam ją jak didymosowe rybki.
ktoś coś wie?
a może jakieś namiary?
b interesująca, piękna!
pokazuj się, pokazuj! już Ci gdzieś wspomniałam, naprawdę piękna kobieta z Ciebie. nieczęsto mam tak komuś ochotę napisać, nieczęsto się zachwycam ( kobietami zwłaszcza..)
aż bym chciała zrobić sobie taką fryzurę
no właśnie, podpinam się i widzę, że nie jestem sama
też piękna
słuchajcie, oszaleć można na tym forum.![]()
Aliszia ależ Tyś ślicznapadłam ach.
A mamaslon crazy jest to fakt - ja w jej słoniach miałam okazję śmigać![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Dziękuję dziewczyny :* Ale pamiętajcie, wybrałam tylko zdjęcia na których dobrze wyszłam. Na żywo jakoś nie zbieram komplementów, więc z tą urodą, to wiecie
A co do infantylności- też tak "kiedyś" myślałam o tych wzorach... ale osobiście na sobie to wygląda niesamowicie. O wiele infantylniej czułam się didkowych nino.
Kiedyś sobie kupię własną Kokadi i już teraz wiem, że to będzie coś niesprzedawalnego, choć niewiele chust w życiu widziałam.
Agut Piękny ten mandalinowy kolor.... ale ten na Twojej głowie jeszcze piękniejszy!
Ostatnio edytowane przez Aliszia ; 28-11-2012 o 00:34
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
pisząc o tej Aliszji, jeszcze nie wiedziałam, że zaraz skomplementuję tu drugą Aliszję. zbieg okoliczności, pierwszy raz nick zobaczyłam po fakcie.. zabawne
więc przy obu aliszjach jestem na tak. a fryzurę sobie odpuszczę. jakoś
jeśli ktoś będzie miał jakieś namiary na Leę im Wonderland to miłoby mi było![]()
HihiNo, to jeśli Waszym zdaniem wygląda to ok, to przysyłajcie mi chusty do obfotografowania
Chętnie się tym zajmę
:*
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.