Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dziękuję
Fajna naprawdę, i faktycznie szkoda, że nie jest u nas szerzej znana, ileż można w kółko te indio i nacie oglądać![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Nowości piękne wyszły, mi się podoba ta zielona-filetowa w kwiaty i zielono-brązowa w te śmieszne ptaszki.
Ja się zakochałam w chustach Oscha![]()
jako, że ten wątek najdłuższyto tu sie doczepiam
doszło do mnie dziś takie o to pudło
a w środkunajpiekniejsze pudełko chustowe jakie widziałam. Powaznie!! wyglada jak pudełko na prezenty. świetnie wykonane, przepiękna instrukcja ... CUDO! zobaczcie same
noo a w pudle kolejne cudo! moja pierwsza kokadi
Chusta mega szeroka, mega długa
ma sporo malusich babolków, może to dlatego że w składzie jest 50% lnu.
miękka jak na ten skład
Po praniu nieco zesztywniała, ale po kilku motaniach pewnie zmięknie.
Motanie w nia łatwe nie było. Okiełznać taką ilość materiałuno ale dałam rade i tak oto się prezentujemy.
Jak dla mnie BOSKA! jak nosi ocenie innym razem bo dziś tylko chwilę kokadi otulała me dziecie.
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
zakochałam się w kokadi, trafiłam przypadkiem na aliszję w krainie czarów i.. wpadłam. muszę ją mieć, nawet jeśli jest.. infantylna?
ubóstwiam ją jak didymosowe rybki.
ktoś coś wie?
a może jakieś namiary?
b interesująca, piękna!
pokazuj się, pokazuj! już Ci gdzieś wspomniałam, naprawdę piękna kobieta z Ciebie. nieczęsto mam tak komuś ochotę napisać, nieczęsto się zachwycam ( kobietami zwłaszcza..)
aż bym chciała zrobić sobie taką fryzurę
no właśnie, podpinam się i widzę, że nie jestem sama
też piękna
słuchajcie, oszaleć można na tym forum.![]()