...w PL?
Czy tylko BG?
IV mi nie pasują. Tots bots są ok, ale BG zdecydowanie łatwiejsze dla mnie w obsłudze.
Chciałabym przetestować coś najbardziej podobnego do BG.
...w PL?
Czy tylko BG?
IV mi nie pasują. Tots bots są ok, ale BG zdecydowanie łatwiejsze dla mnie w obsłudze.
Chciałabym przetestować coś najbardziej podobnego do BG.
a u mnie wonderoo i fuzzibunz póki co![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Magdalena (ekomama), Joachim 2006 i Laetitia 2009
Ekodzieciak warsztaty dla rodziców z EMPATYCZNEJ KOMUNIKACJI rodzic-dziecko Pozytywne Rodzicielstwo
Sklep Ekodzieciak - naturalnie dla dziecka
Akademia Noszenia Dzieci - szkolenia na doradców noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Strefa Porozumienia - mediacje w związku, rodzinie, pracy.
a niedługo będą Happy Hainy's i Kushies![]()
weszłam na Twoją stronę. To jest sklep? Nie widzę cen ani jak zamawiaćZamieszczone przez malenstwo2205
![]()
Czy one są lepsze od BG? Czym się różnią?
Słuchajcie, czy jest na forum lista sklepów z pieluszkami? Wiedziałam tylko o ekobaby, gugu gaga i ekodzieciaki, a tu widzę jeszcze inne!
I trochę podchwytliwe pytanieczy te pieluszki, które sprzedajecie polecacie? Tzn czy sprzedajecie je, bo sa naprawdę dobre?
juliwek - strona jeszcze nie działa?
Em wszystkie wymienione pieluszki (lacznie z BG) maja swoich wielbicieli i przeciwnikow, sa to popularne topowe marki, niestety najlepszy sposob na wyrobienie sobie zdania to sprobowanie samemu![]()
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)
Happy Hainy's sa superZamieszczone przez juliwek
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
niestety cały czas jeszcze walczymy z tworzeniem sklepu, ale mam nadzieję że już niedługo.Zamieszczone przez Em
I trochę podchwytliwe pytanieczy te pieluszki, które sprzedajecie polecacie? Tzn czy sprzedajecie je, bo sa naprawdę dobre?[/quote]
my dopiero zaczęliśmy swoją przygodę z pieluszkami i tak naprawdę nie mam porównania bo na razie mam tylko kilka kieszonek Fuzzi Bunz. czekam na te które zamówiłam do sklepu żeby je przetestować.
odradzam Kushies - maja duzo zlych opinii wsrod uzytkowniczek...jest duzo innych i lepszych pieluch... Kushies sa bardzo tanie w porownaniu z innymi ale niestety w opiniach,ktore czytalam,cena oddaje jakosc ... tak samo negatywne opinie maja pieluchy Gerbera -podobne do naszej tetry...
Ja uzywam kushies - i powiem szczerze ,ze na krotkie wyjscia jak i po domu sprawdzaja sie .Czasami wkladam dodatkowa wkladke.Pupa nie jest w nich tak zgrabna jak w innych pieluchach ,ale nie moge sie do nich przyczepic zwazywszy na ich cene![]()
ja obecnie uzywam kieszonek blueberry, sa cudne, z zewnatrz pokryte sa laminowanym minkie wiec super milusie, jak na razie zero przeciekow i przesiakniec, super zgrabne (mam rozmiarowke), sliczne wzory, cena tez sliczna niestety
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)