Pokaż wyniki od 1 do 20 z 59

Wątek: Dzisiaj wkUrzyłam się na pieluszki wielorazowe, gdyż...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

tak, a ja mam zupelnie odwrotnie. zawsze sie wkurzam, jak musze uzywac jednorazowek. zarowno tych eko, jak i innych tzw markowych,chociaz te eko sa o niebo lepsze niz np pampersy, no i tak nie smierdza!!!
    Mloda czesto przesikuje jednorazowki, na noc daja rade tylko wielo, ale musialam sie naszukac i nakombinowac, by pannie sikawce dopasowac chlonnosc Faktycznie, jak ida zeby, to w ogole ciezko jest, raz zmienilismy w takim przypadku na jednorazowki, ale bylo znacznie gorzej
    M zapytany o jednorazowki od razu sie wykrzywia, bo przypomina mu sie ten jedyny raz, kiedy dziecko sie obsralo na maksa i trzeba bylo wszystko prac, lacznie z posciela i naszymi ubraniami
    Teraz wyjezdzamy na swieta, a ja juz sie martwie, jak tu przezyc w jednorazowkach

I tak sie jakos dennie ukladaja na pupie dziecka, nigdy nie moge sie przyzwyczaic te jednorazowki znaczy sie.
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

Chustonówka Awatar afiliacja
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

u nas tez ostatnio przecieki w każdej pieluszce i przebieranie po kilka razy dziennie - młoda leje na potęgę. w dodatku w piątek odparzyła nam sie pupa jak nigdy dotąd - była calusieńka czerwona (wszystko co pod pieluszką)! młoda zrobiła kupkę, którą przegapiłam, ale wcale długo z nią nie leżała. jakaś strasznie zrąca była... :/ 3 dni leczyłyśmy się bephantenem, więc pampki poszły w ruch. teraz jest juz ok, ale zastanawiam się czy rzeczywiście to nie zęby?

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

U nas w nocy tez bywał etap masakryczny. Jula w połowie nocy budziła się zalana całkowicie, a miała CP bambusowe plus dodatkowy, dwuwarstwowy bambusowa wkład. Taki było przez kilka nocy, a żadne zęby nie wyszły. Jak jest kryzys po prostu to ją uzbrajam naprawdę mocno i czekam aż minie. Wybierałam się po pampki już kilka razy, ale szkoda mi było wielo i zanim zdecydowałam się na kupno to nocny kryzys mijał.
    Trzeba po prostu przeczekać. Ja tam wielo uwielbiam
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Uprawnienia umieszczania postów