Pokaż wyniki od 1 do 20 z 59

Wątek: Dzisiaj wkUrzyłam się na pieluszki wielorazowe, gdyż...

Mieszany widok

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirabel Zobacz posta

Czy Wy też macie takie dni, że klniecie na pieluszki wielorazowe?
    Też

Ja chyba przejdę na jednorazówki na noc póki co, bo zęby idą znowu (na szczęście zostały już tylko 5-ki ) i przecieki są, ale nad ranem dopiero.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Ja uwazam ,ze przecieki przypisane są wielorazowym i nie stresuję się,zmoczy sie cos to wypiorę i już!

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

kazdemu sie zdarzaja precieki,i sa dni ze kilka razy sie przebiera,mnie wkorzaja przecieki tylko gdy gdzies na wyjsciu jestem ale wtedy to zakladam przeciwatomowa pieluche alei wtedy sie zdarza,no trudno cos za cos...
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustofanka Awatar pawimi
    Miejscowość
    Lake Villa, USA

Domyślnie

pociesze ze przy jednorazowkach tez zdarzaja sie przecieki i to solidne, moj sredni syn wychowywany w epoce ekskluzywnie jednorazowej miewal poranne pobudki calkowicie przemoczony od stop do glow. Obojetnie jakie fantastyczne firmowki by nie uzywal. A wiec to nie kwestia pieluch wielorazowych tylko po prostu fatalny dzien mialas. Wspolczuje i tulam

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Oj tak, zdarzaja sie gorsze dni...

Wczoraj wrócilismy do pampera w nocy.Nie mam pieluszki która by dala radę (zęby) , próbowałam wysadzać ,ale wtedy mi sie dziecko wybudzało dokumentnie.

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Też ostatnio przechodzę kryzys, Nela wszystko przesikuje ale co się wybieram po jednorazówki to odpuszczam

Guest
    Guest

Domyślnie

u nas Kalina już na wylocie z pieluszkami ale teraz ma regres i wróciłam do pieluszek na noc.
    No i cholera nie przesikuje,a jak siknie to uffff. wiem ile tego moze byc po zawartosciach nocnikowych
    więc do roboty laski stripingowac pieluchy i wyposażyc sie w bambusy i konopie

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawimi Zobacz posta
    pociesze ze przy jednorazowkach tez zdarzaja sie przecieki i to solidne, moj sredni syn wychowywany w epoce ekskluzywnie jednorazowej miewal poranne pobudki calkowicie przemoczony od stop do glow. Obojetnie jakie fantastyczne firmowki by nie uzywal. A wiec to nie kwestia pieluch wielorazowych tylko po prostu fatalny dzien mialas. Wspolczuje i tulam
    potwierdzam. Damian potrafił przesikać KAŻDĄ jednorazówkę (i nie miałao znaczenia co ile ja zmieniałam, bywało ze założyłam świeżą i po pół godzinie chodził z wielką mokrą plamą na lewym boku. wstawałam w nocy by go przewijać i przebierać w suche, przy tym się wybudzał i był problem...w wełnie bym chyba zostawiła...
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów