A h, welniaki, jakie cudne, ja się przerzucam na wełnę całkiem, wkrótce pokażę swój stos choć nie jest taki kolorowy![]()
A h, welniaki, jakie cudne, ja się przerzucam na wełnę całkiem, wkrótce pokażę swój stos choć nie jest taki kolorowy![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Używam od samego początku, chociaż najpierw bardziej gatki z formowanką a teraz bardziej otulacze + wkłady. A na noc formowanka + spodnie wełniane. I testowo na razie w ciągu dnia longi z wpiętym wkładem, bo łatwiej na uciekające dziecko założyć. A kolorowe wełniaki są cudne i łatwiejsze w obsłudze, jak mam ten sam kolor z obu stron to notorycznie zakładam na lewo![]()
Synuś maj 2011Córeczka kwiecień 2016
Wspominkowy pieluszkowy wątek Anyczki natchnął mnie do zrobienia foto naszej szufladzie. Dwa zdjęcia bo to co było w praniu zdążyło wyschnąć, a to co w niej było powędrowało do prania. I tak w kółko
![]()
Jak miło popatrzeć, a jak równoU mnie hmmm no nigy to ładnie nie wyglądało
A ilu Dzieciom służyła pieluszka rekordzistka, o ile jest taka?
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Pandy na bambusie świetne, co to?
Ja się zbieram od 2 lat do cyknięcia stosiku, ale jakoś organizacja że część w praniu mnie przerosła i nie mogę się zebrać.
edit. pasquda, ja tak równo daję dziadkom jak zabierają syna, bo na co dzień wkłądy i otulacze latają osobno i na bieżąco składamy.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Pandy to AIO bambino mio. Moje ulubione
Najstarsze są bumgeniusy I tysiula w zwierzątka. Córa której kupiłam te pielucha jest w 3 klasie![]()
To i ja wkleję moją szufladę.
![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Nasz pierdolnik pod ręką za łóżeczkiem, bo na łóżeczku przewijak.
Kolekcja
Formowanki
Wełna
Noworodkowe
Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Marto Wow!
Anyczko pięknie!
mamru gdybys kiedys puszczala kalejdoskop to prosze pamietaj o mnie
marta ten czerwony to Wełniaste?![]()
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542
ma![]()
ale w obecnym zamowieniu nic juz nie bede dokladac, bo zalezy mi na czasie
jednak gdybys go kiedys puszczala to tez pamietaj o mnie![]()
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542
Hej dziewczyny pokażcie swoje stosiki! Wkręcam się w temat i nie mogę się napatrzeć![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Ależ proszę!
To mój najświeższy, po ostatniej redukcji, zostały już tylko ulubione. Nie ma wszystkich, bo dzisiejsze w praniu:
Po lewej u góry nocne formowanki i otulacze, pozostałe to kieszonki. Głównie Tysiula, Milovia, Charlie Banana, Pupus.
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Dzięki za podzielenie się! Ja również używam pieluszek Little Lambs, świetnie się sprawdzają, a na noc podobają mi się te z bambusową wkładką. Jeśli chodzi o otulacze, to Imse Vimse i Tots Bots są u mnie w użyciu, bo dobrze trzymają i są miękkie.