pochwale sie a co
kieszonka formowana uszyta z frotki z przescieradła i bawełny poscielowej
troszke za krutkie łapki wyszly ale nastepna bedzie lepsza
![]()
pochwale sie a co
kieszonka formowana uszyta z frotki z przescieradła i bawełny poscielowej
troszke za krutkie łapki wyszly ale nastepna bedzie lepsza
![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
No, neźle. Moja pierwsza pieluszka nie była tak udana![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
cha to tylko potwierdza regułę, do trzech razy sztuka.
Kurcze a moja mama jest krawcową (między innymi) i ma nowiutką maszynę i chyba pódę na kurs szycia do niej ( o i jest postanowienie noworoczne jak znalazł)
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
CZekoladek nie będzie wiele, ale i tak muszę najpierw sprawdzić, jak to będzie wyglądać po praniu... (ew. zamówienia na pw)
Co do wysadzania, to właśnie tak myślałam, że z powodu choroby pieluchowej nie spieszy Wam się z tymJa na wiosnę/lato już chcę odpieluchować, i mam nadzieję że z dobrym skutkiem, ale z kolei w/w choroba będzie nadal trwała, bo na wiosnę młode się pojawi
![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
no i babcia sie wkrecila na maksa,polarow nakupila,bawełny i inksze inkszosci,rzepy i gumki
nawed sobie z neta sciagnela wykroj hehhe i powiedziala ze dzisiaj cos poszyje jak zdarzy
wiec i matke zaraziłam choroba pieluszkowa![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)