tonya, to formowanka z kieszonką.
Niedługo do czekoladki dojdzie dojrzała dynia i złocisty miodek![]()
tonya, to formowanka z kieszonką.
Niedługo do czekoladki dojdzie dojrzała dynia i złocisty miodek![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
tonya, dzięki, tak sama uszyłam![]()
to supernaprawdę świetnie wyglądają, ciekawa jestem jak przeszły testy?
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Założyła młodemu rano, na dwie zmiany formowanki i było ok, lekko wilgotne od środka. Oczywiście nie mogłam się powstrzymaći właśnie w nich śpi. Spodziewam się powodzi.
ech moze nie bedzie tak zle i poczynisz jeszcze kilka
nawed moja mam dzisiaj podziwiala i sie zastanawiala jak to szyłasmy dzisiaj tez szylysmy i sklecilysmy jedna formowanke-kieszonke po dwoch nieudanych probach
![]()
Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 15-12-2010 o 22:37
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Pentla , to mów szybciutko, jak nocny test majtasków. Bardzo mi się podobają i się zastanawiam , czy nie spróbować szyć takowych...
Sylaba, rzeczywiście będzie smakowity zestawik![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Oj nie pocieszyło mnie to, co tu przeczytałamMiałam nadzieję, że ta choroba szybko mija... a widzę że u mnie dopiero się zaczyna.
Dopiero zaczynamy,a już myślę co sprzedać, żeby kupić inne. Na początku kupiłam dużo takich samych kieszonek, bo przecież pieluchy to tylko pieluchy, więc co ja się będę podniecać. A potem zobaczyłam pieluszki Ali i zwariowałam. Grzebię po wszystkich stronach z pieluszkami i ślina mi cieknie![]()
No i na swoją zgubę spróbowałam wełny!
Ta choroba równolegle rozwija się z chorobą chustową! Ratunku! Czy jest na sali lekarz?
Melduję, że gacie wytrzymały od 20.30 do 3ale łatwo się nie poddam, będę dziś jeszcze raz straszyć i lanolinować
Ma ktoś na stanie otulacz wełniany Muskuta? Podobno są z tej samej wełny i dwóch warstw?
marciasone, he, he, przystawiłaś mamie pistolet do głowy?
budzynskamila, obawiam się, że to nieulecznlne![]()
Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 16-12-2010 o 11:59
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
marciasone, to jest wkręcające, widzę po sobie![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
pochwale sie a co
kieszonka formowana uszyta z frotki z przescieradła i bawełny poscielowej
troszke za krutkie łapki wyszly ale nastepna bedzie lepsza
![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
No, neźle. Moja pierwsza pieluszka nie była tak udana![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
cha to tylko potwierdza regułę, do trzech razy sztuka.
Kurcze a moja mama jest krawcową (między innymi) i ma nowiutką maszynę i chyba pódę na kurs szycia do niej ( o i jest postanowienie noworoczne jak znalazł)
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
CZekoladek nie będzie wiele, ale i tak muszę najpierw sprawdzić, jak to będzie wyglądać po praniu... (ew. zamówienia na pw)
Co do wysadzania, to właśnie tak myślałam, że z powodu choroby pieluchowej nie spieszy Wam się z tymJa na wiosnę/lato już chcę odpieluchować, i mam nadzieję że z dobrym skutkiem, ale z kolei w/w choroba będzie nadal trwała, bo na wiosnę młode się pojawi
![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
no i babcia sie wkrecila na maksa,polarow nakupila,bawełny i inksze inkszosci,rzepy i gumki
nawed sobie z neta sciagnela wykroj hehhe i powiedziala ze dzisiaj cos poszyje jak zdarzy
wiec i matke zaraziłam choroba pieluszkowa![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)