Hehe, tak pomyślałam o Tobie, bo patrzyłam jakie jeszcze mam materiały![]()
Hehe, tak pomyślałam o Tobie, bo patrzyłam jakie jeszcze mam materiały![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Marysiu piękny stosik
mam nadzieję, że reszta szybko dotrze![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Blabla, niezle sie zaczyna
Sylviontko, no prosze, ales sie rozkrecilaBrawo!!! Az normalnie mnie skreca, ze sama nie szyje, moich pieluszek mi brakuje w stosiku, buuu.
I odpowiadajac na pytanie: wole wklady wpinane napami w formowankach. Do nocnych moga byc nawet luzneOczywiscie najfajniejszy jest welur bambusowy w srodku, nawet jesli po czasie recznikowieje lekko
![]()
Mamru, fajny stosNIe polubilas sie z Monkey Snugles?
A ja w styczniu chyba dostane ostatnie juz pieluszki. I tak mi smutno troche, ze wiecej juz nowych nie bedzie![]()
A ten vesmir to jak wyglada, bo nie lapie?
Vesmir, to wszechświat
drugi od lewej http://www.sijemdetem.cz/produkt/pul...50x47cm-kousky
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
ladnya nazwa mi sie podoba, w sam raz na odjechane imie
Moze kota tak nazwiemy
![]()
Rzeczywiście, imię będzie oryginalne dla kota - Vesmir![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
dzięki Malinko, Twój piękniejszy i bardziej kolorowyA MS polubiłam, fajna formowanka, ale siła wyższa (czyt. potrzebna mi gotówka, więc wylatuje
)
a właśnie wpadłam na pomysł, żeby zrobić porównanie moich dotychczasowych stosów (to się nazywa choroba pieluchowa)
no i było tak:
i ostatni:
![]()
Mamru, ewolucja- rewolucjaSzkoda, ze finanse sie do tego wpychaja.. A jak Ci sie sprawowala Talluah Baby? kiedys do nich wzdychalam
Ja swoich wole nie porownywac. Ostatnio tez znalazly dom wszystkie biale/naturalne pieluszki a nam zostaly same kolorowe, ale tesknie za bialymi/niebielonymi naturalnymi.Bo w takiej puchatej np little lamb mloda wygladala bombowo. I jak widzialam u Natali xs sandies to prawie odjechalamI tak sobie cichutko mysle, ze jesli za pare lat sie trafi kolejne, to chyba postawie na calkowita biel
Wygotowac mozna wszystko jakby co
Ale AIO i kiesoznek bialych to juz sobie nie wyobrazam
![]()
o bosze,Marysia ale stosisko,..........to sie dopiero nazywa choroba pieluszkowarewelka tez tak chce
![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Malinko, tallulahbaby super. Bardzo podoba mi się ta długa wpinana wkładka, chłonie dobrze. Jedyne czego mogłabym się przyczepić to na bawełnie robią się kuleczki. I masz rację jak przy pierwszej trójce miałam szał na kolorowe pieluszki tak teraz postawiłam na naturalne kolory choć kieszonki mam koloroweale ostatnio w ogóle korci mnie przejście na formowanki i otulacze ale muszę dojrzeć do sprzedaży
a zapomniałam dodać że mam dwójkę pieluchowych dzieci co wyjaśnia posiadanie takiej ilości pieluch
![]()
Muszę się Wam pochwalić - dzisiaj dołączyła do naszego stosiku smakowita czekoladka , mniammm
Nie mogę się doczekać, aż ujrzę ją na pupie młodego...chyba go wtedy zjem![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Spod maszyny![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
piękna ta czekoladka![]()
Nio, w sam raz pasuje do ocząt mego brzdąca![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
A to nasz stosik optymalny i póki co wystarczalny, choć nie da się ukryć, że ciągle coś przybywa
Cóż, nałóg siła wyższa
Lewa od dołu:
3 x Wonderoos
kieszonka Yettowa w grochy
KnickerNappies
3 x Close Parents
2-gi rząd od lewej, od dołu:
4 x IB SIO rozm. L
Cushie Tushies
2 x Magic AIO BBH rozm. M
2 x tanie minkee
3 rząd, od dołu:
AIO Kushies (zakupowa pomyłka, ale jeść nie woła)
3 x TB flexi tot
TB stretchie
konopna BBH - na wylocie, bo zamieniam na bambusową BBH (już kupiona, się suszy)
konopna Easy Peasy
Prawa, od dołu:
2 x otulacz polarowy
2 x flip
4 x formowanki od Dominiki
brązowe storczeny rozm. M
Brakuje na zdjęciu: flipa niebieskiego, kilku formowanek od Dominiki, formowanki Yettowej, niebieskich storczenów, pudła wkładów różnej maści (bambusowe, konopne, tetra, flanela, ręczniki ikea, ściereczki mikrofibrowe itd.) i różowej AIO BBH, co to mi ją na poczcie z paczki buchnęli![]()
Aaaa, no i pszczoła CT do nas lecii sylviontko nam dwie pary gaciek dzierga
... i tak w końcu to trzeba będzie drugi kosz na te pieluchy dokupić
![]()
Ostatnio edytowane przez ania ; 14-12-2010 o 22:54
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
Pentla, piękne te gacie.
Ania, ładny stosik, kolorowy
edit
O raju, tak patrzę na swój suwaczek i widzę, że kurczak jutro kończy 9 miesięcy... Jak ten czas leci.
Ostatnio edytowane przez sylviontko ; 15-12-2010 o 05:46
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Mamru - super ta fotorelacja ewolucji stosikowej - widać jak rozwijały się Twoje preferencje
Sylviontko bardzo smaczna ta twoja czekoladkato formowanka jest?
Ania fajny stosik taki kolorowy i konkretny
Pentla sama te gatki uszyłaś? bardzo profesjonalnie wyglądają![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)