Marysiu piękny stosik
mam nadzieję, że reszta szybko dotrze![]()
Marysiu piękny stosik
mam nadzieję, że reszta szybko dotrze![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Blabla, niezle sie zaczyna
Sylviontko, no prosze, ales sie rozkrecilaBrawo!!! Az normalnie mnie skreca, ze sama nie szyje, moich pieluszek mi brakuje w stosiku, buuu.
I odpowiadajac na pytanie: wole wklady wpinane napami w formowankach. Do nocnych moga byc nawet luzneOczywiscie najfajniejszy jest welur bambusowy w srodku, nawet jesli po czasie recznikowieje lekko
![]()
Mamru, fajny stosNIe polubilas sie z Monkey Snugles?
A ja w styczniu chyba dostane ostatnie juz pieluszki. I tak mi smutno troche, ze wiecej juz nowych nie bedzie![]()
A ten vesmir to jak wyglada, bo nie lapie?
Vesmir, to wszechświat
drugi od lewej http://www.sijemdetem.cz/produkt/pul...50x47cm-kousky
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
ladnya nazwa mi sie podoba, w sam raz na odjechane imie
Moze kota tak nazwiemy
![]()
Rzeczywiście, imię będzie oryginalne dla kota - Vesmir![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
dzięki Malinko, Twój piękniejszy i bardziej kolorowyA MS polubiłam, fajna formowanka, ale siła wyższa (czyt. potrzebna mi gotówka, więc wylatuje
)
a właśnie wpadłam na pomysł, żeby zrobić porównanie moich dotychczasowych stosów (to się nazywa choroba pieluchowa)
no i było tak:
i ostatni:
![]()
Mamru, ewolucja- rewolucjaSzkoda, ze finanse sie do tego wpychaja.. A jak Ci sie sprawowala Talluah Baby? kiedys do nich wzdychalam
Ja swoich wole nie porownywac. Ostatnio tez znalazly dom wszystkie biale/naturalne pieluszki a nam zostaly same kolorowe, ale tesknie za bialymi/niebielonymi naturalnymi.Bo w takiej puchatej np little lamb mloda wygladala bombowo. I jak widzialam u Natali xs sandies to prawie odjechalamI tak sobie cichutko mysle, ze jesli za pare lat sie trafi kolejne, to chyba postawie na calkowita biel
Wygotowac mozna wszystko jakby co
Ale AIO i kiesoznek bialych to juz sobie nie wyobrazam
![]()
o bosze,Marysia ale stosisko,..........to sie dopiero nazywa choroba pieluszkowarewelka tez tak chce
![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)