ja tez...zdecydowanie
Ja również![]()
Sylwia, mama potrójna
Aloha, i tak mysle, ze kiedys wrocisz do szycia
Nie wytrzymasz. Moze wnukom bedziesz szyc, ale mysle, ze to tylko kwestia czasu
Mirabel: one bywaja na babybots, znaczy te MS z weluru bambusowego. Kocham sie w nich, tzn w welurze bambusowym, zwlaszcza tym recznie farbowanym. Owszem, tez sie 'znosi' w uzytkowaniu, traci polysk i sie robie taki frotowy, ale sie nie mechaci i nie kulkuje jak tez z wzorkami
Chlonniejszy jest tez bardziej niz bawelniane wzorki, chociaz najchlonniejszy jest ten material jaki maja pszczoly bbh, czyli bamboo fleece. Lucious little something taki material recznie farbuje i uzywa wlasnie do tych najchlonniejszych pieluszek
Dziewczyny, fajne te stosiska i stosiki
A ja doszlam ostatnio odo wniosku, ze mi sie marzy pieluszka zolta, taka jak itti bitti. Tylko jej nie potrzebuje![]()
Milusiowy stosik,taki optymalny
Lewy od dołu:
popolini
2 x BB konopie
2 x BabYetta bambus
nocny Lulu Bambou
welurowa formowanka NappyMe
2 x Beilesen bambus
środkowy:
2 x BabYetta minkee gelato: tequil i fiolet
chińszczyzna w serduszka
3 x BabYetta:zebra, słonie i chochliki
sowy NappyMe
prawy:
Flip
Farfalina minkee
kieszonka krówka Wielorazowo
4 x AIO/SIO wielorazowo
4 x SIO Itti Bitti
Na pupie niebieski Flip
wełniane otulacze sztuk 3 schną po kuracji lanolinowej
Ooo fajnie, ze coraz to nowe stosiki widnieją w galerii
Ankamk fajny masz ten stosik.
Taki kolorowy. Ooo i widzę sówki od MonikiK. Fajne ma wzory dziewczyna, nie.
A jak się sprawują te pielusie?
My czekamy na nasze - jestem ciekawa tego PULa bawełnianego.
Malina dzięki za info nt welurowych MS.
JUż się zatsanawiałam jak Cię złapać w tej sprawie.
Kupiłam od Demony dwie MS - welurkową i bawełnianą i te welurkowe bardziej mi podchodzą (zresztą ja bardzo lubię welurek w pieluszkach)
Pentla - naprawdę fajny ekonomiczny stosik. Brawo za samodzielne uszycie pieluszek!!!
Peluche - Ty tez masz sporo konkretów w stosiku; Zazdraszczam zielonych grochów CT.
Właśnie zauważyłam, że nie muszę czytać opisów pieluszek - czas chyba już się leczyć z pieluszkomanii
mirabel powiem Ci, że bardzo fajne są
wąskie w kroku i nie robią kupra, mnie to b. pasuje
a pul w dotyku jest zupełnie inny niż te, które znam; niestety nie umiem opisać na czym ta różnica polega
Ankamk no bardzo fajny ten twój stosik, a powiedz jak ci sie spisują te formowanki Beilesen ?
Hania VII 2008; Iga V 2010; Aniołek VIII 2011; córeczka X 2012
dość krótko używamy ale nieźle
chłonne są i bardzo milutkie w dotyku, nie tylko od strony zewnętrznej ale i w środku
za jakiś czas będę mogła napisać coświęcej![]()