Erithacus - suuuper zdjęcia!
To ja swój - jeszcze dziewiczy - stosik wkleję. Taki oto czeka na pojawienie się mojego BABY:
A tu w powiększeniu zawartość koszyków:
Wyłącznie formowanki mojego autorstwaszyte z bambusów różnych + dwie Little Beetle zielona i pomarańczowa:
A to już kieszonki i AIO gotowe:
A pod koszyczkami leżą od lewej: pierwsze pięć t oformowanki (granatowe szyte przeze mnie, 3 białe gotowe), 3 kolorowe kieszonki Franiszki, Otulacz wełniany Wolwikkelamsterdam, otulacz wełniany czerwony (szyty przeze mnie), otulacz pulowy Jettowy, dwa wełniaczki robione przeze mnie i na koniec jeden uszyty też przeze mnie polarowy otulacz.
W domku zgromadzone jeszcze wszelakie wełniane legginsy: szyte, robione na drutach i parę gotowych.
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
ach ach achMoli jaki piękny kolorowy stosik
zazdroszczę bardzo talentu krawieckiego (bo ja mam dwie lewe ręce do szycia :/) no i oczekiwania na dzidzię też
![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Moli obfoć te cuda brązowe![]()
piękny stosa Twoje formowanki, mimo że ich dobrze nie widać, wyglądają przecudnie.
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
ja te cudne formowanki już tutaj widziałam:
http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=39330
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
no tak, teraz obejrzałam w RT - prawdziwe dzieła sztukimoli, zdolniacha z Ciebie
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
moli1978 Piękny Tęczowy stosik,zazdroszczę talentu
Moli, gratulacje!!male cuda!
Wiesz, ja do tej pory zaluje, ze o pieluchach nie wiedzialam tyle, co teraz, jak bylam w ciazy, bo bym sie zaopatrzyla w maszyne do szycia i sprobowala uszycTeraz nei moge, bo przy moim dzieciu sie nie da
![]()
Nie udało mi się jednorazowo wszystkiego obfocić, dlatego mam stosik w dwóch transzach
Na pierwszej fotce.
Rzędami od góry:
- trzy formowanki mojej roboty
- zielona HH
- zielony BG v3
- trzy stare ale jare BG v2
- słoniki i jabłuszka - kieszonki moje
- AIO krówka minki moja
- pomarańczowa Baby BeeHinds gładki pul na rzepy
- Close Parent mikrofibra
-dwie żółte Real Easy
- granatowa kieszonka moja
- jasnoniebieski, niebieski i żółty Wonderoos
- dwie chińskie minki
- zielona kieszonka minki moja
- cztery kieszonki z gładkiego pula, moje
- Naugty Baby
Druga fotka.
-kieszonka krówka minki moja
- Real Easy minki
- morska i niebieska Real Easy zwykły pul
- granatowy Wonderoos
- biała kieszonka moja
- dalmatyńczyk Cushie Tushies
- trzy pszczoły BBH
-krówka i czekoladka Itti Bitti
- Bambooty w ciuchcie
- moja kieszonka w autka
- chińska minki
- moja kieszonka niebieska
- Tinny Tush pomarańczowa
- Flip z wkładem
- Happy Hainys
- moja formowanka
Na zdjęciach brakuje jeszcze dwóch otulaczy Mother Ease i Disany na rzepy, wełnianych gaci i kilku składanek BambinoMio. Do tego leżą do uszycia dwa kawałki białego pula, jeden czarny, jeden żółty i woreczek na pieluchy w żyrafę, z którego wyjdą kolejne dwie kieszonki.
Aha, i brakuje mi jeszcze dwójki dodatkowych dzieci, które by to nosiły i jeszcze piątej klepki.![]()