Gocha, Ty wiesz, że ja po Twoje formowanki się ustawiam, jak będziesz miała napownicę![]()
Gocha, Ty wiesz, że ja po Twoje formowanki się ustawiam, jak będziesz miała napownicę![]()
K. 2009M. 2012
aktualny stosik mojej 13-miesiecznej Niny:
Formowanki:
AIO:
Kieszonki:
Otulacze:
![]()
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 15-09-2010 o 00:19
ekhm....to juz nie jest normalne![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
OMG!!!!
Ale stosisko!!!! Chyba nigdy nie widziałam tylu pieluszek!!!Co ile pierzesz?
e tam kolekcjonerski od razu...
piore dwa razy w tygodniu jedno ladowanie pralki.
to chyba ilosc optymalna, zeby od prania do prania przetrwac ze sporym zapasem w zanadrzu.
Co to są te krateczki w stosiku kieszonek po lewej na samym dole? ŁadneStos imponujący
![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
no tak stos kolekcjonerski
Green- naraja mi zdradź lepiej jak sprawują się nowe Tot botsy easy fit![]()
co do kolekcjonerstwa to coz, jestem estetka i nic na to nie poradze
poza tym, stos bedzie dla nastepnego chusciocha, bo na jedynaczce nie zamierzam poprzestac. ..
a co do wisienek TB (tak naprawde to serduszka sa, wygladajace jak wisienki, to nowka sztuka jest, niesmigana, wyprana dopiero pierwszy raz, wiec nie wiem jak sie bedzie sprawowac, ale wyglada obiecujaco
za to z przekonaniem moge polecic tez IB Boo-fanka IB nie jestem, mialam kiedys SIO, ale szybko sprzedalam, bo beznadziejnie nam sie sprawowaly (mimo tegoze moja corka bezfaldkowa chudzina jest); zaryzykowalam teraz, kupilam Boo celem uzytkowania nocnego i jestem zachwycona.
mala spala od 20 do 7 rano, bez przebierki (jak sie nie wybudza, to nie przewijam), pielucha rano owszem, zmoczona solidnie (bo to sikacz jest), ale zewnetrzny welurek ledwo zawilgocony-prawie suchy; z otulacza nic a nic nie wycieklo.
no i leza pieknie, jak majty!
OMG ile pieluchŚlicznosci
Ja ciagle na dorobkuale chyba takiej ilosci nie wyhoduje
green_naranja cudnie i jak kolorowo
i mnie się udało obfocic nasz stos, ale to i tak nie wszystko jeszcze
formowanki:
pierwszy rząd po lewej: 2* Tots Bots bambusowe, zielona babeco bawełniana, zielona Loveybums sherpa i 3 flexi tot
drugi rząd: 3 pasiaczki storchenkinder, jedna naturalna storchenkinder, bambuska by Yetta, 4 frotki imse vimse uni,
trzeci: 2 kissaluvsy bawełniane, 4 frotki imse vimse NB, bambuska by P'tit Dessous, bawełniana Tots Bots, 3 bawełniane Loveybums
po lewej wkładki wszelkiej maści
w środku od dołu: dalmatyńczyk by Yetta, Baby Kangas, ciemnozielona BG AIO rozmiarowa, 4szt BG AIO organic, żółta BG AIO rozmiarowa, słonie by Yetta, Apple Cheeks, i IB SIO czekoladka
po prawej od dołu: 3 P'tit Dessous ciemna zieleń, żarówiasta zieleń i czerwona, czerwona Fuzzi Bunz, jabłuszka by Yetta, czerwony Wonderoo, żółta P'tit Dessous i safari by Tysiula
Otulacze wełniane imse vimse, disana i woolwikkel amsterdam
Gatki wełniane disana, alana i no name![]()
wełniaki: storchenkinder i babyidea shorties
i to co wyjęłam teraz z pralki
formowanki: kissaluvs*2, storchenkinder, Tots Bots flexi tot
otulacze i kieszonki: mother easy*2, flip, różowy Bummis by P'tit Dessous, rózowy BG V3, otulacz swaddleebes, jasnoróżowy BG V3, 3 P'tit Dessous, zielona Bg V3, BG AIO organic i JBD
na dupce flipy ale to i tak nie wszystko bo brakuje 2 kieszonek P'tit Dessous, 3 formowanek, 3 otulaczy econobum, 4 kieszonek BG V3 i 11 otulaczy imse vimse
no uff![]()
mamru fajny ten stosik
Od razu widać, że lubicie formowanki
(rozumiem, my też je wielbimy obłędnie)
A która formowanka jest Waszą najukochańszą, tą jedną jedyną?
Ostatnio edytowane przez mirabel ; 18-09-2010 o 23:57 Powód: literówka
mamru bardzo fajny stosik!
szczególnie że dominują formowanki i otulacze wełniane
Wy to na pewno będziecie wiedziećjakie są małe one-size?
Miłosz-11.05.2010