OT: demona a jak Ci sie sprawdzają niedźwiatki??
OT: demona a jak Ci sie sprawdzają niedźwiatki??
"mini lala, ale tylko pozuje do zdjecia, bo to nowa wersja, nie do uzycia"
Dlaczego? co z tą nową wersją nie tak? Przepraszam że nie na temat...
A te pieluszki Twoje takie piękne... też takie chcę... buuu
Wielkościowo raczej się dla noworodka nie nadają, nawet po zmniejszeniu, ale dla roczniaka juz ok, pupka zgrabna, no może nie tak jak w ibWkłady są 2 spinane na napki, ja uzywam na noc jednego, bo nam starcza. Na dzień wkładam jakiś mniejszy wkład, bo orginalny jest spory, choć mega chłonny, takie 2 razem to chyba dla wyjątkowego sikacza
MAteriał zewnętrzny PUL - rewelka!!! wcale nie pulowy, bawełniany, minky pony też super, natowmiast te minky we wzory, takie sobie, jeśli chodzi o farbowanie, kolor tylko z wierzchu, w środku białe. Ale to jedyna wada.
Ostatnio edytowane przez demona ; 17-08-2010 o 21:50
aaaaa demonaaaa - PADŁAM!!!
sowy i czerwona w kropy mnie zabiły - piękny stos w ogóle i szczególe![]()
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
widze demono, ze zlozylas takie samo zamowienie na pieluchy jak ja
mam tez te biedrone cushie tushie, sowy i biedronki issy bear
te issy bear biedronkowe farbuja?![]()
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
Bo to fajne pieluchy są
Biedrony nie farbują. Jako ciekawostka - mam minke pony i to zupełnie inny materiał.
Demona, to Twoje ponny to najprawdopodobniej velboa, cos podobnego do minkee, albo po prostu stare minkeeTe nowe u bears to po prostu nadruki. Mam jedna starsza wersje i wzor jest do konca
Bania, juz kiedys gdzies pisalam, ze nowe mini lale maja, wg mnie fatalny material. Pomijam to, ze kolory sa 'sprane' i nie tak intensywne jak stare bawelniane pule, spieraja sie, oblaza, ale to jest jakies paskudne gumowe cos i nie wiem, czy to w ogole oddychaO ile uwielbiam stara wersje, to nowa mnie odrzuca, plus okropna obsluga klienta. I tyle
Dziewczyny, jako, ze Wam sie tak strasznie podobaja owe monkey snuggles, to napisalam maila do producenta w usa, i do wlascicielki sklepu w uk, ktora jest naprawde fantastycznaProducent nie odpisal
A kobitka z babybots napisala, ze: 6tyg temu pytala producenta, czy moglaby wybrac wzory pieluch i w ogole zoorganizowac kooperatywe
, czyli takie zamowienie zbiorowe i sie okazalo, ze na obecnym etapie nie jest to mozliwe, ona sama nigdy nie wie, co dostanie, czasami wybiera z tego, co dostepne jest na stronie jako in stock, ale oni naprawde w sumie malo tam maja.
Czyli, jesli bedziecie cos chcialy to trzeba zamowic z tego, co jest w sklepie w uk. Wysylka pojedynczej pieluchy to 1.8-2f, w zaleznosci od wagi, trzeba by popatrzec na strony royal mail. Jesli chcecie, to oczywiscie nie bedzie problemu z wysylka wszystkich pod jeden adres w pl (niektore sklepy nei chca)
Szkoda, bo mialam nadzieje, ze sie uda zoorganizowac dla Was niespodzianke.
I w ogole naprawde polecam wersje nocne, dla mojego mega sikacza wystarcza bez dodatkowych wkladek!!!! Tak samo jak bedbugs i puddlekins![]()
Malina twój stosik to nie stosik tylko STOS normalnie - przepiękny i ta ilość no szok
niektórych nazw to w ogóle nie znam i na oczy nie widziałampewnie wszystkich i tak nie używasz tylko te ulubione
Demona gratuluję stosiku widać same konkrety i jest taki kolorowy![]()
Ostatnio edytowane przez tonya ; 18-08-2010 o 08:36
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Malina, dzięki za odpowiedź... przestaję pożadać w zwiazku z tymdziwne uczucie
Piękne te stosiki, ach jakie piękne...
Czas na Dziubasowy stosik
Jako, że ostatnio preferujemy tylko i wyłącznie kieszonki innych obecnie nie posiadamy
Opis:
Od lewej stos pieluch Yettowych one-size:
- granatowa minkee
- fioletowa minkee
- zebra
- słonie
Po środeczku stos pieluszek Tysiulowych:
- one-size bakterie z kieszeniami na pupce
- one-size jabłuszka
- L żyrafy
- na "tzw. pożyczkach" mamy jeszcze one-size niebieską w kwiatki (i dwie spódniczki dopinane...oczywiście na przyszłość, nie dla Dziubasa)
Po prawej stos składający się z 2 pieluch Alohowych one-size:
- niebieska z "tęczowo nabitymi napami"
- krowy
A ta jedna po prawej z boku to nowość AppleCheeks rozmiar 2 (to dzięki albo przez Baryłkę się skusiłam) jeszcze nie śmigana, nówka!
Wkładów chłonnych mam 1 szt. więcej niż kieszonek dlatego widać z przodu 1 sztukę Yettową spinaną na nap i jedną z kompletu od Apple.
Dokebu, śliczny stosikŻyrafki BOSKIE!!!!
Demona szacun
sowy booooooooooooskie! gdzie je mozna zanabyc :> ?
Malina wklejanie takich zdjęć powinna być zabronione
Cudowne pieluszki!
Ostatnio edytowane przez AMK ; 20-08-2010 o 20:37
To i ja się pochwalę. Nie jest to w pełni kompletny stosik
1 zdjęcie od lewej
HH na napy w misie
HH na rzepy kolor mięta
minkee Yetta brąz
krowy Ali Jakubik
biała z tęczowymi napkami Alohy
fioletowa BB (już jej nie mam)
2* bambusowe tots bots
po prawej:
HH w małpki na napy
5 * yetta
IB truskawka L
Dolne zdjęcie:
BB bambusowa
BB otulacz wełniany
Gatki storchenkinder (mam dwie pary ale aktualnie inne kolory- marchewkowy i szary ) rozm M
Yetta minkee Fiolet
Brakuje:
Yetta citrus minkee
BB bambuowa
Yetta formowana bambusowa * 2
2 * formowanki od erithacus
tetra bambusowa kikko *6
Bambusowe składane *3
wkładki, wkładeczki itp![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Oto nasz stosik.Wiele cudnych pieluch jeszcze nas kusi (wszystko przez ciebie Demona) ale tak naprawdę to jesteśmy pielucho-zaspokojeni.
Opiszę dla porządku. Kieszonki :krówka od mamamaria, 2x babyetta,2x BG, 2xIB
Otulacze: wełenki -loveybums, IV,od autumnfearie; 2xIV , 2xflip
Formowanki:5x Lulu przeróżne, 3x flexitot ,1x TB flexi 1xBitti Boo do tego 6 wkładów do flipa i sterta tetry.