Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Widok wątkowy

Chustonówka Awatar ddosiek
    Miejscowość
    Biała Podlaska

Domyślnie

Piękne te stosiki.
    My jesteśmy wielorazowi od kwietnia, czyli od kiedy nadia skończyła 7miesięcy.
    Ponieważ pierwsze pieluszki kupiłam na allegro dla sprawdzenia, czy w ogóle zabawa w pranie i kombinowanie nam sie spodoba (szczególnie, czy Nadia nie przesika tego interesu), zaopatrzyłam się na poczatku w Naughty Baby i podróbki Cute Tushies (nazwa podobna, ale budowa juz chyba mija sie z oryginałem...).
    Na dzień dzisiejszy pieluszek nam w zupełności wystarczy. To znaczy wystarczy ich Nadce, bo mnie nigdy dość Ale co ja na to poradzę, że produkują takie cudeńka? No i widok rozdziawionych twarzy ludzi widzących Nadkę w kolorowej pieluszce jest bezcenny

Oto mój skromny (pod względem firmówkowym), ale cieszący (bo kolorowy) stosik:

Od lewej:kąpieluszki
    wszystkie wygrzebane na łowach w lumpkach. Mothercare, tesco () . dwie są na zapas, bo na 11kg i więcej.
    Środkowy stosik: pieluszki formowane
    szyte przez Emkę z allegro i jedna szyta przeze mnie z frotki bawełnianej.
    Prawy stosik: otulacze
    Od góry dwa polarkowe szyte przeze mnie, tots bots z bazarku, Nature babes z bazarku.

od lewej: minkee
    od dołu dwie od Mamamaria/Maria Korbi, 4 IB(dwie AIO L, jedna SIO M i jedna AIO M)
    Środek: PULowe kieszonki
    2 podróbki Cute Tushies(ale wkłady bambusowe mają na napki i pasuja do IB SIO), 3 Naughty Baby (czerwona NB w praniu)
    po prawej: PUL wzorki
    od dołu dwie kieszonki bez metki, więc firmy nie podam, z allegro nówki kupione (fajne, dosyć małe, dobre na dzień), Babyland Bob Sponge

dwie PUL minkee od MamyMarii, właśnie listonosz przyniósł

Obecnie sama jeszcze wprawiam sie w szyciu (na razie na ogólnie dostępnych materiałach czyli frotte bawełniane i polar. Jak opanuję tę sztukę to przymierzę się do PUL).Marzy mi sie jeszcze wełniak, ale jakoś nie mam okazji namierzyć na bazarku.
    Oczywiście tetry, flanelki i wkładów wymiennych nie wrzucam.
    Dużo sie tego zebrało w 3 miesiące...
    Ostatnio edytowane przez ddosiek ; 23-06-2010 o 15:36

Uprawnienia umieszczania postów