-
Chustonówka
Piękne te stosiki.
My jesteśmy wielorazowi od kwietnia, czyli od kiedy nadia skończyła 7miesięcy.
Ponieważ pierwsze pieluszki kupiłam na allegro dla sprawdzenia, czy w ogóle zabawa w pranie i kombinowanie nam sie spodoba (szczególnie, czy Nadia nie przesika tego interesu), zaopatrzyłam się na poczatku w Naughty Baby i podróbki Cute Tushies (nazwa podobna, ale budowa juz chyba mija sie z oryginałem...
).
Na dzień dzisiejszy pieluszek nam w zupełności wystarczy. To znaczy wystarczy ich Nadce, bo mnie nigdy dość
Ale co ja na to poradzę, że produkują takie cudeńka? No i widok rozdziawionych twarzy ludzi widzących Nadkę w kolorowej pieluszce jest bezcenny 
Oto mój skromny (pod względem firmówkowym), ale cieszący (bo kolorowy) stosik:

Od lewej:kąpieluszki
wszystkie wygrzebane na łowach w lumpkach. Mothercare, tesco (
) . dwie są na zapas, bo na 11kg i więcej.
Środkowy stosik: pieluszki formowane
szyte przez Emkę z allegro i jedna szyta przeze mnie z frotki bawełnianej.
Prawy stosik: otulacze
Od góry dwa polarkowe szyte przeze mnie, tots bots z bazarku, Nature babes z bazarku.

od lewej: minkee
od dołu dwie od Mamamaria/Maria Korbi, 4 IB(dwie AIO L, jedna SIO M i jedna AIO M)
Środek: PULowe kieszonki
2 podróbki Cute Tushies(ale wkłady bambusowe mają na napki i pasuja do IB SIO), 3 Naughty Baby (czerwona NB w praniu)
po prawej: PUL wzorki
od dołu dwie kieszonki bez metki, więc firmy nie podam, z allegro nówki kupione (fajne, dosyć małe, dobre na dzień), Babyland Bob Sponge

dwie PUL minkee od MamyMarii, właśnie listonosz przyniósł 
Obecnie sama jeszcze wprawiam sie w szyciu (na razie na ogólnie dostępnych materiałach czyli frotte bawełniane i polar. Jak opanuję tę sztukę to przymierzę się do PUL).Marzy mi sie jeszcze wełniak, ale jakoś nie mam okazji namierzyć na bazarku.
Oczywiście tetry, flanelki i wkładów wymiennych nie wrzucam.
Dużo sie tego zebrało w 3 miesiące...
Ostatnio edytowane przez ddosiek ; 23-06-2010 o 15:36
Uprawnienia umieszczania postów