Aniu nie chcę sprzedać. Dopiero do nas przyszedł razem z Alice
Przywieziony przez kolegę znajomej z usa![]()
Aniu nie chcę sprzedać. Dopiero do nas przyszedł razem z Alice
Przywieziony przez kolegę znajomej z usa![]()
Jak będę się chciała z nią rozstać to napiszę do Ciebie. Promise
Nemo, ja tez mam kieszonke Alberta 2015 i Alice, nie wiem czy bede zostawiac dla potomnych, raczej nie. Ale moj juz coraz mniej sika w pieluszki (tylko wyjscia, drzemki i noce) wiec dam znac jakbym sprzedawała![]()
Toopy& Binoo
Gajkoo wiesz że do dziś żałuję tego Louisa :/ gdyby mi sie tak trafił jeszcze kiedyś dzieć... to bym chciała BG, choć kto to wie...stos u nas się zmienia bardzo często
Uwieczniłam kilka dni temu mój odświeżony lekko stos. Kilka rzeczy nowych, kilka już poleciało w świat, a kilka dzielnie służy od ponad dwóch lat, i jeszcze pewnie posłuży
I jeszcze w szufladzie, choć bez wełniaków i bez formowanek, bo się nie mieszczą..
![]()
Ostatnio edytowane przez Roanna ; 06-03-2016 o 00:24
Roan+Roanna 9.2010
Roaniątko Synek 8.2013
Roaniątko Córcia 8.2015
Piękny stos
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
Fakt faktem zdjęcia nie mam i pieluchy bezpiecznie spakowane w kartonach na strychu, ale.. Ostatnio przy okazji zmian organizacyjnych liczyłam ile mamy. Wyszło dużo dużo. Mam tylko 52 kieszonki, 10 formowanek i 6 otulaczy , wszystkie z firmy Nappimie.. Plus jakieś wełniane, polarowe, ręczniki z Ikei jako wkłady..
Leżą na strychu i czekają na kolejnego do noszenia.
Gad 2011
Co tu tak cicho?Pokażcie cos... Za mną chodzi, żeby coś kupić znów, choć szuflada się nie domyka...
Roan+Roanna 9.2010
Roaniątko Synek 8.2013
Roaniątko Córcia 8.2015
Nasze wełniaki <3 (na chwilę przed redukcją)
W tym:
Wełniaste
Kokosi
Puppi OS plus
I OS
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
baryczka trykniesz mnie na pw jak będziesz wystawiała na sprzedaż? Myślę nad przejściem na wełniaki a jakoś szybko mi uciekają z bazarku jak ktoś wystawia kilka sztuk![]()
H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019
baryczka ja też jestem zainteresowana jakbyś redukowała lub wyprzedawała się![]()
O, dziewczyny, już jestem po redukcji. Dwa z nich puściłam w świat, jeszcze gatki od Wełniastych są na wylocie i szukają domu. Reszta zostaje i czeka na kolejnego użytkownika
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pieknie widac ze dziewczynka jest właścielkąod kiedy uzywasz wełniaczków i co dajesz pod nie...?