Motylki to "Zlote lato" Pupusia. Bardzo je lubie wlasnie za szate graficzna, ale tez dobre sa i szybko schna + latwo sie odpieraja
Od gory (foto 1):
Te jednokolorowe to Fuzzibunz, starsze modele od kolegi, fajne, ale dosc waskie sa, a Mloda wyjatkowo grube udka ma.
No i do nich mam wklady minkee, wiec po 2 musze wkladac.
Tecza, gwiazdki i wasy to chinki Alva, bardzo je lubie, nie maja wprawdzie podwojnej gumki, ale przynajmniej nie cisna wspomnianych grubych udek
Nastepna, ta ze sloniem to nowa polska firma Magabi, swietna jest, mieciutka i dobrze sie sie zapina (rzepy plus napy), do tego ma piekna granatowa lamowke i podwojna gumke.
Jedyne udziwnienie to wklad wklada sie tak na srodku pieluszki i wyjmuje tez, co w przypadku kupy srednio przyjemne jest.
Nastepna to wlasnie "Zlote lato" Pupusia, taka perelka w moich kieszonkach.
Przedostatnia to Fuzzibunz Elite, kocham ja za wesoly wzor i miekkosc (boze, napisalam, ze kocham pieluszke!).
I ta na koncu to mieciutka Blümchen z minkee i ta jasnoniebieska to tez Blümchen.
Jeszcze musze kiedys AIO zebrac i obfocic, choc ich mam tylko kilka, no i sliczne formowanki TotsBotsa (tylko czemu ja za nimi nie przepadam mimo wszystko?).