Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Przyszła i na nas pora Dodam, że zupełnie nie mam pojęcia jak to robicie, że udaje uchwycić się Wam cały stos lub chociaż większość. Podejść do zrobienia fotek stosika robiłam kilka...a i tak brakuje 2 kieszonek, 6 formowanek, otulacza i sporej ilości wkładów bo, albo coś jest na pupie/albo w worku/albo schnie ...albo za mało mam pieluch?
    Stosik będziemy jeszcze reorganizować. Mam nadzieję, że z początkiem roku dołączą do nas jeszcze 2-3 wzorki nowych TB easy fit v4 (Hey Diddle Diddle lub Sixpence lub Blue Moo)...a może coś wypadnie?

Pierwsza szuflada: TB AIO Cherrylicious, BG x3 (Butternut/Twillight/Grasshooper), Milovia x2 (Mali Piraci/Muchomorki), Blueberry OS - Jungle Jam (otulacz), Applecheeks x3 (St. Lucia/Dark Chocolate/Lemon Zest -ta w praniu), Thirsties Duo Diaper (Blackbird/Ocean blue/Scottish Storm-ta w praniu)
    Druga szuflada: Disana x2, Storcze, Ecodidi, TB Bamboozle (Splosh, Natural) -brakuje 3, Rearz French Velour - brak 2, Puppi, Ecodidi (brakuje formowanki konopnej AMP i otulacza TB).
    Ostatnio edytowane przez Gaja78 ; 22-12-2014 o 00:19 Powód: literówka
    Toopy & Binoo

Uprawnienia umieszczania postów