Strona 79 z 88 PierwszyPierwszy ... 29697172737475767778798081828384858687 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,561 do 1,580 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urkye Zobacz posta
    Wruuu, WOW! Smoki to chyba mój ulubiony wzorek z najnowszej kolekcji BY Jest świetny ))
    yyy moje są te smoki na niebieskim tle ... smok wawelski z wcześniejszej kolekcji....

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

To i ja dorzucę nasz zreorganizowany stos. Każdy z wzorów skradl moje serce, ale teraz widzę, że zebrane razem wygladaja bardzo pstrokato
    Tu akurat same kieszonki (2 kolejne są jeszcze w drodze). Na zdjęciu nie ma wełniaków i formowanek.

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Kustafa, cudo!!!

Chustoholiczka

Domyślnie

Kustafo,Sliczny stosik!!!!100%made in Poland

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Oj tam pstrokato ... kolorowo
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

ależ pięknie kolorowo
    Moje dwa szczęścia

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Zredukowany do wyłącznie noworodkowego i jednoczesnie niezwykle wzbogacony dzięki kochanej Romie i jej pozyczkach ♥ w drugim koszyku formowanki i tetra, ale nuda biała to nie wklejam
    od lewa:
    2x toots boots easy fit, AIO biti d'lish, 4xwelurowa formowanka ecodidi
    2 woreczki: pop in oraz milovia, otulacz rumparooz, 4x otulacz nb milovii (mogę na nie patrzeć godzinami)
    i już od wczoraj zalanolinowana wełna, szatobura ale za to zdrowa : otulacz NB Imse Vimse, 2xhandmade, 2-ecodidi (cudowna jest ta wełenka!) i gatki no name
    Ostatnio edytowane przez Agulinka ; 28-11-2014 o 12:12
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Chustofanka Awatar yaheira
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agulinka Zobacz posta
    Zredukowany do wyłącznie noworodkowego i jednoczesnie niezwykle wzbogacony dzięki kochanej Romie i jej pozyczkach ♥ w drugim koszyku formowanki i tetra, ale nuda biała to nie wklejam
    od lewa:
    2x toots boots easy fit, AIO biti d'lish, 4xwelurowa formowanka ecodidi
    2 woreczki: pop in oraz milovia, otulacz rumparooz, 4x otulacz nb milovii (mogę na nie patrzeć godzinami)
    i już od wczoraj zalanolinowana wełna, szatobura ale za to zdrowa : otulacz NB Imse Vimse, 2xhandmade, 2-ecodidi (cudowna jest ta wełenka!) i gatki no name
    ahh, szkoda, że nie miałam takiego stosiku dla Ignasia jak był mniejszy, taka mała pupka musi super wyglądać w piórkach milovii albo w wełniaczkach

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Tak, super wygląda Milovia ma śliczne wzory, u nas na stosiku z kolekcji Milovii brakuje tylko dwóch wzorków. Uwielbiam te pieluszki

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Przyszła i na nas pora Dodam, że zupełnie nie mam pojęcia jak to robicie, że udaje uchwycić się Wam cały stos lub chociaż większość. Podejść do zrobienia fotek stosika robiłam kilka...a i tak brakuje 2 kieszonek, 6 formowanek, otulacza i sporej ilości wkładów bo, albo coś jest na pupie/albo w worku/albo schnie ...albo za mało mam pieluch?
    Stosik będziemy jeszcze reorganizować. Mam nadzieję, że z początkiem roku dołączą do nas jeszcze 2-3 wzorki nowych TB easy fit v4 (Hey Diddle Diddle lub Sixpence lub Blue Moo)...a może coś wypadnie?

Pierwsza szuflada: TB AIO Cherrylicious, BG x3 (Butternut/Twillight/Grasshooper), Milovia x2 (Mali Piraci/Muchomorki), Blueberry OS - Jungle Jam (otulacz), Applecheeks x3 (St. Lucia/Dark Chocolate/Lemon Zest -ta w praniu), Thirsties Duo Diaper (Blackbird/Ocean blue/Scottish Storm-ta w praniu)
    Druga szuflada: Disana x2, Storcze, Ecodidi, TB Bamboozle (Splosh, Natural) -brakuje 3, Rearz French Velour - brak 2, Puppi, Ecodidi (brakuje formowanki konopnej AMP i otulacza TB).
    Ostatnio edytowane przez Gaja78 ; 21-12-2014 o 23:19 Powód: literówka
    Toopy & Binoo

Chustofanka Awatar yaheira
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Gaja78 - podoba mi się pielucha w drzewka nie znałam tej firmy, a widzę, że ma pieluszki na rzep - tak jak lubię. Gdzie ją kupowałaś?

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

U mnie akurat wszystkie 3 Thirsties są na napy w Kanadzie kupowałam.
    Toopy & Binoo

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

to i ja ujawnię naszą pieluchową szufladę
    dużo hm mojej roboty, ze względów finansowych. mam dwóch pieluchosikaczy więc bym zbankrutowała gdybym każdą formowankę musiała kupić

od lewej formowanki bambusowe: 1xlollipop, 1x TB Bamboozle, 4x Little Lamb, 2x moje welurowe z panelem pul.
    dalej znów 4x moje z panelem pul i 5x welurowe z długim jęzorem.
    następna kolumna 10x kieszonki babyetta
    z boku upchnięte : 2x grovia, 1x cp i wkłady, 2x IV i kilka moich wełnianych otulaczy i gatek wełnianych.

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Piękny stosik Vingo! Ale widzę na fb, że już trwa reorganizacja Wyprzedajesz wszystkie kieszonki?
    Toopy & Binoo

Domyślnie

a tak kobieta zmienną jest hehe. wszystkie kieszonki lecą out

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz my ostatnio po domu, to najczęściej wkład bambusowy lub konopny + wełniak na napy i kieszonki jedynie na wyjścia mamy. Choć dokupiłabym BG lub AIO TB nie pytaj po co bo oczywiście cały czas mam na uwadze, że żadna OS do 16 kg nam nie starczy do końca pieluchowania i powinnam zostać przy kieszonkach rozmiarowych do 18 kg..Także rozumiem zmienności oh rozumiem aż za dobrze :-*
    Toopy & Binoo

Domyślnie

i my też biegamy w otulaczach i bambuskach jakoś tak mi teraz wygodniej. a że chcę żeby młody czuł mokro od pupy to kieszonki poleciały dalej w świat może rozejrzę się jeszcze za jedną czy dwoma grovia'mi bo kocham te pieluszki

mamru
    Guest

Domyślnie

zmiany w stosiku

tak mi się podoba! Zostaną do odpieluchowania albo dłużej

edit
    Kustafo jak kolorowo, uwielbiam takie kolorowe stosy, oczy cieszą pamiętam, też miałam taki etap na wzorki, jak widać powyżej teraz wzorki tak minimalnie

Gaja cudnie! Widzę, że drzewka, które były przez chwilkę nasze, załapały się na fotce
    a co do robienia zdjęć, to ja zdjęcie stosu robię w taki dzień jak dzisiaj. Było cieplutko, wyprałam pieluszki rano, do 16 wyschły, poskładałam do szuflady wszystkie a na pupie został otulacz baby jungle z muśliną, wiaderko z tetrą a reszta grzecznie czeka w szufladzie
    Ostatnio edytowane przez mamru ; 09-03-2015 o 17:18

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

mamru, pieknie!
    dodaj opis w wolnej chwili, nie wszystko rozpoznaje
    a grovia to aio? czy otulacze zlozone juz z czyms w srodku ze tak grubo?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Kreseczko od lewej, pierwszy rząd bumgeniusy v4, potem otulacz babyetta z muśliną ecopi w środku, Tysiuli stareńka w zwierzaki, BG v4 i 4 sztuki BG aio z bawełną organiczną, a ostatni rządek to grovia otulacze i muśliny ecopi w środku

Uprawnienia umieszczania postów