To i ja dorzucę nasz zreorganizowany stos. Każdy z wzorów skradl moje serce, ale teraz widzę, że zebrane razem wygladaja bardzo pstrokato
Tu akurat same kieszonki (2 kolejne są jeszcze w drodze). Na zdjęciu nie ma wełniaków i formowanek.
![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Kustafo,Sliczny stosik!!!!100%made in Poland![]()
Oj tam pstrokato ... kolorowo![]()
Zredukowany do wyłącznie noworodkowego i jednoczesnie niezwykle wzbogacony dzięki kochanej Romie i jej pozyczkach ♥ w drugim koszyku formowanki i tetra, ale nuda biała to nie wklejam
od lewa:
2x toots boots easy fit, AIO biti d'lish, 4xwelurowa formowanka ecodidi
2 woreczki: pop in oraz milovia, otulacz rumparooz, 4x otulacz nb milovii (mogę na nie patrzeć godzinami)
i już od wczoraj zalanolinowana wełna, szatobura ale za to zdrowa: otulacz NB Imse Vimse, 2xhandmade, 2-ecodidi (cudowna jest ta wełenka!) i gatki no name
Ostatnio edytowane przez Agulinka ; 28-11-2014 o 12:12
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Tak, super wyglądaMilovia ma śliczne wzory, u nas na stosiku z kolekcji Milovii brakuje tylko dwóch wzorków. Uwielbiam te pieluszki
![]()
Przyszła i na nas poraDodam, że zupełnie nie mam pojęcia jak to robicie, że udaje uchwycić się Wam cały stos lub chociaż większość. Podejść do zrobienia fotek stosika robiłam kilka...a i tak brakuje 2 kieszonek, 6 formowanek, otulacza i sporej ilości wkładów
bo, albo coś jest na pupie/albo w worku/albo schnie
...albo za mało mam pieluch?
![]()
Stosik będziemy jeszcze reorganizować. Mam nadzieję, że z początkiem roku dołączą do nas jeszcze 2-3 wzorki nowych TB easy fit v4(Hey Diddle Diddle lub Sixpence lub Blue Moo)...a może coś wypadnie?
Pierwsza szuflada: TB AIO Cherrylicious, BG x3 (Butternut/Twillight/Grasshooper), Milovia x2 (Mali Piraci/Muchomorki), Blueberry OS - Jungle Jam (otulacz), Applecheeks x3 (St. Lucia/Dark Chocolate/Lemon Zest -ta w praniu), Thirsties Duo Diaper (Blackbird/Ocean blue/Scottish Storm-ta w praniu)
Druga szuflada: Disana x2, Storcze, Ecodidi, TB Bamboozle (Splosh, Natural) -brakuje 3, Rearz French Velour - brak 2, Puppi, Ecodidi (brakuje formowanki konopnej AMP i otulacza TB).
Ostatnio edytowane przez Gaja78 ; 21-12-2014 o 23:19 Powód: literówka
Toopy& Binoo
U mnie akurat wszystkie 3 Thirsties są na napyw Kanadzie kupowałam.
Toopy& Binoo
to i ja ujawnię naszą pieluchową szufladę
dużo hm mojej roboty, ze względów finansowych. mam dwóch pieluchosikaczy więc bym zbankrutowała gdybym każdą formowankę musiała kupić
od lewej formowanki bambusowe: 1xlollipop, 1x TB Bamboozle, 4x Little Lamb, 2x moje welurowe z panelem pul.
dalej znów 4x moje z panelem pul i 5x welurowe z długim jęzorem.
następna kolumna 10x kieszonki babyetta
z boku upchnięte: 2x grovia, 1x cp i wkłady, 2x IV i kilka moich wełnianych otulaczy i gatek wełnianych.
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
Piękny stosik Vingo!Ale widzę na fb, że już trwa reorganizacja
Wyprzedajesz wszystkie kieszonki?
Toopy& Binoo
a takkobieta zmienną jest hehe. wszystkie kieszonki lecą out
![]()
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
Wiesz my ostatnio po domu, to najczęściej wkład bambusowy lub konopny + wełniak na napyi kieszonki jedynie na wyjścia mamy. Choć dokupiłabym BG lub AIO TB
nie pytaj po co
bo oczywiście cały czas mam na uwadze, że żadna OS do 16 kg nam nie starczy do końca pieluchowania i powinnam zostać przy kieszonkach rozmiarowych do 18 kg..Także rozumiem zmienności oh rozumiem aż za dobrze :-*
Toopy& Binoo
i my też biegamy w otulaczach i bambuskachjakoś tak mi teraz wygodniej. a że chcę żeby młody czuł mokro od pupy to kieszonki poleciały dalej w świat
może rozejrzę się jeszcze za jedną czy dwoma grovia'mi bo kocham te pieluszki
![]()
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
zmiany w stosiku
tak mi się podoba! Zostaną do odpieluchowania albo dłużej
edit
Kustafo jak kolorowo, uwielbiam takie kolorowe stosy, oczy ciesząpamiętam, też miałam taki etap na wzorki, jak widać powyżej teraz wzorki tak minimalnie
Gaja cudnie! Widzę, że drzewka, które były przez chwilkę nasze, załapały się na fotce
a co do robienia zdjęć, to ja zdjęcie stosu robię w taki dzień jak dzisiaj. Było cieplutko, wyprałam pieluszki rano, do 16 wyschły, poskładałam do szuflady wszystkie a na pupie został otulacz baby jungle z muśliną, wiaderko z tetrą a reszta grzecznie czeka w szufladzie![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 09-03-2015 o 17:18
mamru, pieknie!
dodaj opis w wolnej chwili, nie wszystko rozpoznaje
a grovia to aio? czy otulacze zlozone juz z czyms w srodku ze tak grubo?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Kreseczko od lewej, pierwszy rząd bumgeniusy v4, potem otulacz babyetta z muśliną ecopi w środku, Tysiuli stareńka w zwierzaki, BG v4 i 4 sztuki BG aio z bawełną organiczną, a ostatni rządek to grovia otulacze i muśliny ecopi w środku![]()