Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

ooo, widzę Martina i szara BG też moja ulubiona

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

mamru, piękny przerzuciłaś się znowu na kieszonki? czy nadal głównie otulacz z czymś?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Nemo tak! Nie mogłam się oprzeć jeszcze tylko harpera mi brakuje do pełni pieluszkowego szczęścia ciekawe czy w ogóle będzie dostępny w Pl??
    Kresko no właśnie z kieszonkami mam ostatnio taki etap że od 2tyg odpoczywają w szufladzie nieruszone. I lecę ostatnio tylko na otulaczach grovia i tetrze w dzień, a z wkładami na noc. A właśnie na zdjęciu brak naszego naj otulacza grovia w pandy
    Ostatnio edytowane przez mamru ; 21-11-2014 o 18:15

Chustoholiczka

Domyślnie

tez uwielbiam wzór w pandy! chciałbym mieć sukienke w rowerki nappime i pandy grovii. dla mnie! Harper przepiekny....może nie być, tak jak dinozaurów nie było a tez fajne.
    śliczny ten Twój stosik.

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz my ostatnio po domu, to najczęściej wkład bambusowy lub konopny + wełniak na napy i kieszonki jedynie na wyjścia mamy. Choć dokupiłabym BG lub AIO TB nie pytaj po co bo oczywiście cały czas mam na uwadze, że żadna OS do 16 kg nam nie starczy do końca pieluchowania i powinnam zostać przy kieszonkach rozmiarowych do 18 kg..Także rozumiem zmienności oh rozumiem aż za dobrze :-*
    Toopy & Binoo

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

i my też biegamy w otulaczach i bambuskach jakoś tak mi teraz wygodniej. a że chcę żeby młody czuł mokro od pupy to kieszonki poleciały dalej w świat może rozejrzę się jeszcze za jedną czy dwoma grovia'mi bo kocham te pieluszki

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Piękny stosik Vingo! Ale widzę na fb, że już trwa reorganizacja Wyprzedajesz wszystkie kieszonki?
    Toopy & Binoo

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

a tak kobieta zmienną jest hehe. wszystkie kieszonki lecą out

Uprawnienia umieszczania postów