piękne Wasze stosy
uwielbiam patrzeć na kolorowe pieluszki, ale bardziej uwielbiam je ciągle zmieniać![]()
i nasz aktualny, Groszek stał się posiadaczem dwóch pieluchowych szuflad, Starsza Siostra postanowiła Mu wszystko oddać
oj to za dużo na jedno dziecko, zdecydowanie za dużo.
nota bene nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tylko jedno pieluszkowe dziecko![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 26-06-2014 o 19:11
mamru, nie widze zdjęć....
poprawiłam![]()
kornflejko dzięki! Już nie mogłam się doczekać odpieluchowania, a Ona mnie totalnie zaskoczyła! Pewnego ranka zdjęła nocną pieluchę i powiedziała "jestem duża! Już nie potrzebuję pieluszek! Dla Braciszka będą!"
no i jak powiedziała tak zrobiła![]()
ech, ja 4 lata pieluchowałam, 2 lata obu i nagle koniec.
to super, mój młodszy, ale starszy od Twojej, bo miał 3 latka jak powiedział, że nie chce pieluszki i się odpieluchował. Fakt, że jeszcze na noc zakładam , jakoś mi okropnie obaj sikają, że pieluchy przelane...
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
tak Kochana, muślinki z ikei! są super!!! mięciutkie po praniu, gęsto tkane, uwielbiamy się do nich przytulać
zazwyczaj robią za ręcznik, chusteczkę ;0
Agulinko kupiłam w Waszej krakowskiej ikeijest ich tam od groma, są w dwupaku, na dziale dziecięcym
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60203764/
Wprawdzie do pojawienia się Maluszka mam jeszcze trochę czasu, ale w większości skompletowałam już swój stosik
Na zdjęciu brak wkładów oraz paru sztuk, które dotarły w późniejszej przesyłce.
Ps. ciekawe jak bardzo stosik się zmieni jak maluch już będzie na świecie![]()
L. 12.2014, Przecinek 06.2017