Strona 67 z 88 PierwszyPierwszy ... 1757596061626364656667686970717273747577 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,321 do 1,340 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

vika ale fajny stosik

Chustonówka Awatar gwinea
    Miejscowość
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Vika, prześliczny stos - bo tak już chyba można powiedzieć skoro tak krótko go masz
    A Milovia przecudna - z chęcią bym zakupiła większość wzorów, ciekawe czy w sklepach internetowych zdarzają się na nie jakieś promocje

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

dzięki....jedyny rabat jaki znalazłam na milovie to zakupy w tym sklepie amoma.pl
    jednorazowy rabat za zarejestrowanie 3% i 5% za polubienie strony na face.... wychodzi 8% rabatu zawsze to 62 zł a nie 67 oszczędności trzeba szukać wszędzi
    Ostatnio edytowane przez vika ; 18-01-2014 o 21:32

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

vika i też firmami poukładałaś, ślicznie Ja mój cały stos wymieniłam. Jak wszystko doleci obfocę

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koleszna Zobacz posta
    vika i też firmami poukładałaś, ślicznie Ja mój cały stos wymieniłam. Jak wszystko doleci obfocę
    hmmmm to póżniej tak to wygląda ( wymienia się cały stosik) toż to wciągające niczym hazard

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

No ja ze względu na zbliżający się czas odpieluchowania. Wszystko mam teraz z mokrym od pupy

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koleszna Zobacz posta
    No ja ze względu na zbliżający się czas odpieluchowania. Wszystko mam teraz z mokrym od pupy

Uffff no to ja długo nie będę wymieniać stosiku bo u Nas właśnie przebiegają ( pełną parą ) starania o kolejnego bobaska dlatego dałam się wciągnąć w ten szał

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vika Zobacz posta
    Uffff no to ja długo nie będę wymieniać stosiku bo u Nas właśnie przebiegają ( pełną parą ) starania o kolejnego bobaska dlatego dałam się wciągnąć w ten szał
    Oj, pewnie i tak będziesz wymianiać, bo te Ci się opatrzą, albo znajdziesz coś super-fajnego i pozbędziesz się części tych, żeby kupić następne Tak to mniej więcej wygląda Albo kolejny potomek będzie innej płci i wzorki nie będą pasować. (BTW: czy uważacie, że wypada chłopcu założyć pieluszkę w kwiatki??? bo właśnie kupiłam sobie zestawik używany i takowe się w nim znalazły ).

Ja ciągle jeszcze mojego stosiku obfocić nie mogę, bo wciąż wszystkie pieluchy w ruchu, albo na pupie, albo w wiaderku albo na suszarce... Tylko, że mój nie byłby taki kolorowy :-/ Ale za to piratów Milovii też mam i Duzusia jednego Reszta jednolite kolory
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

a zapomniałabym... vika, przy okazji, życzę powodzenia w staraniach
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

vika, madziaaliyah - i ja piratów Wam zazdroszczę!
    też chciałabym obfocić stosik, ale pieluchy ciągle w ruchu i na pupie… może się uda za kilka dni i też się pochwalę

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziaaliyah Zobacz posta
    Oj, pewnie i tak będziesz wymianiać, bo te Ci się opatrzą, albo znajdziesz coś super-fajnego i pozbędziesz się części tych, żeby kupić następne Tak to mniej więcej wygląda Albo kolejny potomek będzie innej płci i wzorki nie będą pasować. (BTW: czy uważacie, że wypada chłopcu założyć pieluszkę w kwiatki??? bo właśnie kupiłam sobie zestawik używany i takowe się w nim znalazły ).

Ja ciągle jeszcze mojego stosiku obfocić nie mogę, bo wciąż wszystkie pieluchy w ruchu, albo na pupie, albo w wiaderku albo na suszarce... Tylko, że mój nie byłby taki kolorowy :-/ Ale za to piratów Milovii też mam i Duzusia jednego Reszta jednolite kolory
    kurcze nie wiem czy wypada chłopcu pieluszkę w kwiatki wkładać ale pewnie bym założyła.... jeśli będę miała chłopca nie jedną rzecz będzie miała w barwach babskich z racji tego,że mam córe i wszystko mamy babskie

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziaaliyah Zobacz posta
    a zapomniałabym... vika, przy okazji, życzę powodzenia w staraniach
    dzięki

maże któraś mi podpowie jak mogę dodać suwaczki
    bądz jakiekolwiek informacje widniejące na dnie postu

Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vika Zobacz posta
    kurcze nie wiem czy wypada chłopcu pieluszkę w kwiatki wkładać ale pewnie bym założyła.... jeśli będę miała chłopca nie jedną rzecz będzie miała w barwach babskich z racji tego,że mam córe i wszystko mamy babskie
    Ja niestety nie mam córki, a nie wiem, czy trzeci raz będziemy próbować, bo - w razie gdyby znów nie udało się spłodzić córki - 4 chłopów w domu chyba nie zniosę
    A te kwiatki - hmm, może nie będą tak źle na nim wyglądać (najwyżej po domu mu będę zakładać) albo na bazarek pójdzie Śliczne są bardzo ale już widzę minę mojego męża na widok pupy chłopca w kwiatki

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

aktualizacja mojego stosiku mam nadzieję,że chwilkę przystaniemy w takim składzie

Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Wow, vika, masz chyba wszystkie Milovie! Pozazdrościć Też mi się marzy taki dzień, że zobaczę u siebie na półce z pieluchami te cudne wzory. Trza zacząć odkładać na nie

Chustonoszka Awatar Sylwia
    Miejscowość
    Warszawa / Izabelin

Domyślnie

vika - cudny stosik!
    Mam nadzieję, że już niedługo posłuży kolejnemu maleństwu

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylwia Zobacz posta
    vika - cudny stosik!
    Mam nadzieję, że już niedługo posłuży kolejnemu maleństwu

dzięki też mam taką nadzieję no i sznsa na kolejny stosik S/XS ale tu już pewnie będzie się liczyła praktyczność i wygoda

madzia
    jeszcze 2 szt mi brakuje zwierzątka i łowickie kwiaty ale milovia to był mój cel od samego początku

Chustonoszka Awatar bohemka
    Miejscowość
    Czech Republic

Domyślnie

Nasz bliźniaczy stosik w niepełnym składzie. Na zdjęciach mniej więcej połowa pieluszek, reszta w praniu i na dupciach.
    Plus otulacze, tetrówki i wkładki najróżniejsze, które nie są aż tak bardzo reprezentacyjne, żeby im zdjęcia robic.

Kieszonki i AIO:

(Lewa strona od góry)
    Nature babies
    2x Thirsties
    7x Bumgenius

(Prawa strona od góry)
    Hahtuvahullu (fińska kieszonka)
    GroVia
    2x IttiBitti
    3x Fuzzi Bunz
    Tots bots
    Happy Heinys (nejlepsza kieszonka na świecie , gdyby ktoś wiedział, gdzie ją można kupic w PL, będę po stokroc wdzięczna)

Formowanki:

(Lewa strona od góry)
    Popolini
    5x Anavy

(Prawa strona od góry)
    2x Imse Vimse
    Ellas hause (na noc)
    2x hand made
    Tots bots
    Starszaczka 12.2010 + Maluchy 5.2013 = Moje Szczęścia

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

hmm jak widzę wasze stosiki to chyba lada dzień i ja się pochwalę moja "maleńka" dzidzia ma przyjść na świat w połowie kwietnia a ja już dla niej szykuję pieluszki i muszę też się przyznać że to forum zaraziło mnie kolekcjonowaniem i wybieraniem wzorków to chyba już uzależnienie jakieś

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

ależ pokaźne stosiki

Uprawnienia umieszczania postów