vika ale fajny stosik![]()
Vika, prześliczny stos - bo tak już chyba można powiedzieć skoro tak krótko go masz
A Milovia przecudna- z chęcią bym zakupiła większość wzorów, ciekawe czy w sklepach internetowych zdarzają się na nie jakieś promocje
![]()
dzięki....jedyny rabat jaki znalazłam na milovie to zakupy w tym sklepie amoma.pl
jednorazowy rabat za zarejestrowanie 3% i 5% za polubienie strony na face.... wychodzi 8% rabatu zawsze to 62 zł a nie 67oszczędności trzeba szukać wszędzi
![]()
Ostatnio edytowane przez vika ; 18-01-2014 o 21:32
vika i też firmami poukładałaś, ślicznieJa mój cały stos wymieniłam. Jak wszystko doleci obfocę
No ja ze względu na zbliżający się czas odpieluchowania. Wszystko mam teraz z mokrym od pupy![]()
Oj, pewnie i tak będziesz wymianiać, bo te Ci się opatrzą, albo znajdziesz coś super-fajnego i pozbędziesz się części tych, żeby kupić następneTak to mniej więcej wygląda
Albo kolejny potomek będzie innej płci i wzorki nie będą pasować. (BTW: czy uważacie, że wypada chłopcu założyć pieluszkę w kwiatki??? bo właśnie kupiłam sobie zestawik używany i takowe się w nim znalazły
).
Ja ciągle jeszcze mojego stosiku obfocić nie mogę, bo wciąż wszystkie pieluchy w ruchu, albo na pupie, albo w wiaderku albo na suszarce... Tylko, że mój nie byłby taki kolorowy :-/ Ale za to piratów Milovii też mami Duzusia jednego
Reszta jednolite kolory
Mąż (razem od 05.2000), Wojtuś (02.2011)
, Aniołek (06.2012)
, Jerzyk (11.2013)
a zapomniałabym... vika, przy okazji, życzę powodzenia w staraniach![]()
, Aniołek (06.2012)
, Jerzyk (11.2013)
vika, madziaaliyah - i ja piratów Wam zazdroszczę!
też chciałabym obfocić stosik, ale pieluchy ciągle w ruchu i na pupie… może się uda za kilka dni i też się pochwalę![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Ja niestety nie mam córki, a nie wiem, czy trzeci raz będziemy próbować, bo - w razie gdyby znów nie udało się spłodzić córki - 4 chłopów w domu chyba nie zniosę
A te kwiatki - hmm, może nie będą tak źle na nim wyglądać (najwyżej po domu mu będę zakładać) albo na bazarek pójdzieŚliczne są bardzo ale już widzę minę mojego męża na widok pupy chłopca w kwiatki
![]()
, Aniołek (06.2012)
, Jerzyk (11.2013)
aktualizacja mojego stosiku mam nadzieję,że chwilkę przystaniemy w takim składzie
![]()
Wow, vika, masz chyba wszystkie Milovie! PozazdrościćTeż mi się marzy taki dzień, że zobaczę u siebie na półce z pieluchami te cudne wzory. Trza zacząć odkładać na nie
![]()
, Aniołek (06.2012)
, Jerzyk (11.2013)
vika - cudny stosik!![]()
Mam nadzieję, że już niedługo posłuży kolejnemu maleństwu![]()
Nasz bliźniaczy stosik w niepełnym składzie. Na zdjęciach mniej więcej połowa pieluszek, reszta w praniu i na dupciach.
Plus otulacze, tetrówki i wkładki najróżniejsze, które nie są aż tak bardzo reprezentacyjne, żeby im zdjęcia robic.
Kieszonki i AIO:
(Lewa strona od góry)
Nature babies
2x Thirsties
7x Bumgenius
(Prawa strona od góry)
Hahtuvahullu (fińska kieszonka)
GroVia
2x IttiBitti
3x Fuzzi Bunz
Tots bots
Happy Heinys (nejlepsza kieszonka na świecie, gdyby ktoś wiedział, gdzie ją można kupic w PL, będę po stokroc wdzięczna)
Formowanki:
(Lewa strona od góry)
Popolini
5x Anavy
(Prawa strona od góry)
2x Imse Vimse
Ellas hause (na noc)
2x hand made
Tots bots
Starszaczka 12.2010 + Maluchy 5.2013 = MojeSzczęścia
hmm jak widzę wasze stosiki to chyba lada dzień i ja się pochwalę
moja "maleńka" dzidzia ma przyjść na świat w połowie kwietnia a ja już dla niej szykuję pieluszki
i muszę też się przyznać że to forum zaraziło mnie kolekcjonowaniem i wybieraniem wzorków
to chyba już uzależnienie jakieś
![]()