Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

vika i też firmami poukładałaś, ślicznie Ja mój cały stos wymieniłam. Jak wszystko doleci obfocę

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koleszna Zobacz posta
    vika i też firmami poukładałaś, ślicznie Ja mój cały stos wymieniłam. Jak wszystko doleci obfocę
    hmmmm to póżniej tak to wygląda ( wymienia się cały stosik) toż to wciągające niczym hazard

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

No ja ze względu na zbliżający się czas odpieluchowania. Wszystko mam teraz z mokrym od pupy

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koleszna Zobacz posta
    No ja ze względu na zbliżający się czas odpieluchowania. Wszystko mam teraz z mokrym od pupy

Uffff no to ja długo nie będę wymieniać stosiku bo u Nas właśnie przebiegają ( pełną parą ) starania o kolejnego bobaska dlatego dałam się wciągnąć w ten szał

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vika Zobacz posta
    Uffff no to ja długo nie będę wymieniać stosiku bo u Nas właśnie przebiegają ( pełną parą ) starania o kolejnego bobaska dlatego dałam się wciągnąć w ten szał
    Oj, pewnie i tak będziesz wymianiać, bo te Ci się opatrzą, albo znajdziesz coś super-fajnego i pozbędziesz się części tych, żeby kupić następne Tak to mniej więcej wygląda Albo kolejny potomek będzie innej płci i wzorki nie będą pasować. (BTW: czy uważacie, że wypada chłopcu założyć pieluszkę w kwiatki??? bo właśnie kupiłam sobie zestawik używany i takowe się w nim znalazły ).

Ja ciągle jeszcze mojego stosiku obfocić nie mogę, bo wciąż wszystkie pieluchy w ruchu, albo na pupie, albo w wiaderku albo na suszarce... Tylko, że mój nie byłby taki kolorowy :-/ Ale za to piratów Milovii też mam i Duzusia jednego Reszta jednolite kolory
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

a zapomniałabym... vika, przy okazji, życzę powodzenia w staraniach
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

vika, madziaaliyah - i ja piratów Wam zazdroszczę!
    też chciałabym obfocić stosik, ale pieluchy ciągle w ruchu i na pupie… może się uda za kilka dni i też się pochwalę

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziaaliyah Zobacz posta
    a zapomniałabym... vika, przy okazji, życzę powodzenia w staraniach
    dzięki

maże któraś mi podpowie jak mogę dodać suwaczki
    bądz jakiekolwiek informacje widniejące na dnie postu

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziaaliyah Zobacz posta
    Oj, pewnie i tak będziesz wymianiać, bo te Ci się opatrzą, albo znajdziesz coś super-fajnego i pozbędziesz się części tych, żeby kupić następne Tak to mniej więcej wygląda Albo kolejny potomek będzie innej płci i wzorki nie będą pasować. (BTW: czy uważacie, że wypada chłopcu założyć pieluszkę w kwiatki??? bo właśnie kupiłam sobie zestawik używany i takowe się w nim znalazły ).

Ja ciągle jeszcze mojego stosiku obfocić nie mogę, bo wciąż wszystkie pieluchy w ruchu, albo na pupie, albo w wiaderku albo na suszarce... Tylko, że mój nie byłby taki kolorowy :-/ Ale za to piratów Milovii też mam i Duzusia jednego Reszta jednolite kolory
    kurcze nie wiem czy wypada chłopcu pieluszkę w kwiatki wkładać ale pewnie bym założyła.... jeśli będę miała chłopca nie jedną rzecz będzie miała w barwach babskich z racji tego,że mam córe i wszystko mamy babskie

Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vika Zobacz posta
    kurcze nie wiem czy wypada chłopcu pieluszkę w kwiatki wkładać ale pewnie bym założyła.... jeśli będę miała chłopca nie jedną rzecz będzie miała w barwach babskich z racji tego,że mam córe i wszystko mamy babskie
    Ja niestety nie mam córki, a nie wiem, czy trzeci raz będziemy próbować, bo - w razie gdyby znów nie udało się spłodzić córki - 4 chłopów w domu chyba nie zniosę
    A te kwiatki - hmm, może nie będą tak źle na nim wyglądać (najwyżej po domu mu będę zakładać) albo na bazarek pójdzie Śliczne są bardzo ale już widzę minę mojego męża na widok pupy chłopca w kwiatki

Uprawnienia umieszczania postów