dziękuje dziewczyny za podpowiedzi. No to zaryzykuje i kupie jeden otulacz. Jak się sprawdzi na obu dziewczynkach to zaczne szalec![]()
Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012
Ja czekam aż mi jeszcze moje z ebay'a dojdą, i wtedy fotkę zrobięI tych kartonów do przechowywania też
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
oj nie byłoby chyba tak źle z tym mężem
uwielbiam oglądać Wasze stosiki, mój dziś obfocony, moze niedługo wrzucę,
a mąż- hmmm- na początku się interesował, wie ile kosztują (że dużo) nawet rozumiał potrzebę mojego testowania, teraz już nie pyta o nowe pieluszki bo i tak woli składać tetrę, zastanawiam sie tylko kiedy na mnie huknie że ich za dużo, na szczęście JA zarządzam kasąw naszym domu, hihihi,
gdy sie przyczepi to powiem, że to mój nowy sposób na odstresowanie (w końcu przy wychowaniu dwójki maluchów możma zwariować)
melodi- już dawno zauważyłam, że pampersy wyszłyby taniej![]()
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.
https://plus.google.com/photos/11231...CPO9npXP7uXoGQ
Mój stosik inaczej poprostu nie daję rady go udostępnić![]()
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
fensterka oj byłoby źle,bo mój mąż ciągle myśli,że ja na pieluchy dotychczas wydałam 200zł hehe
*LOLA*pokaźna kolekcja
Jak Wy to robicie,że macie tak duże stosiki,ja niby kupuję i kupuję,a on ciągle malutki się wydaje![]()
Zbieram od maja 2012,na zdjęciach brak nowych nabytków tj:konopnej BBh,pupusiowej formowanki w fale,CP zielonej i Tots bots bambusowej formowanki jak fociłam mój stosik jeszcze ich nie miałam.
Jaś(05.10.2011)
To pewnie dlatego mój mały,bo Ty mądrze zbierasz,a ja jedno kupuję,a drugie sprzedaję hehe
Hmmm,czy ja wiem czy mądrze...?Większości już ie używam ale przez głupie przywiązanie nie mam sumienia sprzedać...Dziś na przykład sięgnęlam po kieszonki a nie używałam ich już dłuższy czas ale taki dzień i masakryczna pogoda,że zwyczajnie mam lenia a tak na tyłek i godzina z hakiem spokój..
Jaś(05.10.2011)
Same kieszonki z ebaya i kilka z allegro, takie bezfirmówki
Jeden czerwony otulacz z Babyetta.
I druga z góry od lewej to moja nieszczęsna formowanka,ale dopiero wsiąkam w szycie![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Pierwsza od góry w drugim rzędzie, ostatnia w trzecim rzędzie i ta formowanka mi się podobają![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
ja mam taki niewielki stosik i bardzo mocno się pilnuję aby się nie powiększał (jest to trudne, ale w tym celu można np. ostatni zaskurnikowy grosz wydać na chustę)
na razie wystarcza nam w zupełności
W koszyczku
Na lewo od dołu:
4x AIO TotsBots
3x SIO pop-in
Na prawo od dołu
3x Kieszonki HappyFlute
Kieszonka Nappime
Kieszonka Milovia
Kieszonka ecobubs
Wciśnięte na sztorc kieszonki Bobolider
Na zewnętrzu otulacze (od dołu)
Babyetta
Econobum
Nappime
2x Flip
Grovia
A na koszyku przycupnęła kąpieluszka AppleCheeks
Nie załapały się na zdjęcie: formowanki i morze tetry![]()
Ale fajne pieluszki, jakbyś wyprzedawała tots botsy to już sie ustawię w kolejce![]()
Lidka 29/10/2010i dwa aniołki
Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899
Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914
piękne stosy dziewczyny!
Kamila Twoim stosem można by pieluszkować co najmniej trójkę dzieci![]()