Lulka to kot miniaturowy, za to mruczy jak trzy w normalnym rozmiarze (mam nadzieję, że właśnie małej nie obudzi tym hałasowaniem)
Aliszia brzuszek faktycznie ma niesamowicie chłonny![]()
Lulka to kot miniaturowy, za to mruczy jak trzy w normalnym rozmiarze (mam nadzieję, że właśnie małej nie obudzi tym hałasowaniem)
Aliszia brzuszek faktycznie ma niesamowicie chłonny![]()
a to wiem chyba, AIO? chciałam zakupic stąd http://www.birth2potty.co.uk/CSCART/...nim-nappy.html ale w końcu wybrałam coś innego![]()
nie mniej jednak jest przeurocza![]()
Kilerku,czy u Ciebie w stosiku jest pieluszka z Angry Birds...? Mojemu straszakowi by się spodobało, jakby brat taką na pupie nosiłCo to?
Przykładowa aukcja na Allegro z wściekłymi ptakamihttp://allegro.pl/pieluszki-pieluchy...137790797.html
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
To i ja pokażę swój stosik, ku pamięci
Od lewej:
1. Otulacze: wełniaczek "Podaj dalej", 3 Flipy, Weehuggers, 2 Imse Vimse, wielki TotsBots (kupiony dla sikającego wtedy w nocy starszego) i kapieluszka Cushie Tushies
2. Kieszonki: MałeMe, FuzziBunz, Bumgenius (Chelsea Perry), 3 Charlie Banana, 2 Babyetta
3. Kieszonki: 6 Nappime, 2 chinki (Popfish i Gzooby)
4. AIO i SIO : 2, Tots Bots, 2 Itti Bitti (Tutto i D'Lish)
5. Formowanki: nocna Pupeko, Babyetta, 4 Imse Vimse, 2 Tots Bots Bamboozle, Little Lamb
No i kilka tetr bambusowych, ręczniczków z Ikea i dodatkowych wkładek, ale do zdjęcia nie ma co ich ustawiać
Czekam też na dwa wełniaczki od Magnolii i jeszcze będę zamawiać kolejne dwa.
Ha, nie wierzę, że udało mi się zebrac wszystko razem - to na okazję wielkiego otłuszczania i strippinguDo wrzucenia zdjęcia tutaj zbieram się już od kilki miesięcy
![]()
no piekne, ale 35 funciakow !!!! tyle na stanik mi bylo szkodajak dobrze ze HM tutejsze sa piekne i nie az takie dogie
- mozna nawet kupe robic
Jago! ladny stosikcaly czas sie zastanawiam nad wełniakami - czy one sa dobre na lato, czy lepszy polar ? ,musze cos na te wszytkie formowankimoje wymyslic bo w drodze 4 little lamb bambusowe na nocki moich ksiezniczek
![]()
Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012
wełna lepsza o ile nie uczulai chyba najlepsza
Wg mnie też wełenka najlepsiejsza
Ostatnio dokupiłam jeszcze trzy pary gatków wełnianych i teraz żałuję, że wcześniej tyle kieszonek i pulowych otulaczy nakupiłam. Jak tylko się zrobi cieplej to Hania będzie latać w formowankach+gatki, albo gatkach z samym wkładem.
Gatki nie chłoną wilgoci ani zapachów, nie przeciekają, można używać wielokrotnie, regulują temperaturę, więc można je ubierać też w upały i jeszcze można takie piękne wzory kupić - jak dla mnie super!
A ja jakoś tak uderzyłam w pulowe kieszonki, nie przekonana do formowanek... ale gacie Storchena tak mi się podobają, że chyba sobie jakichś poszukam![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
Zgadzam się w 100 procentach. Mam na razie jeden otulacz-gacie i jestem zachwycona. Żaden Flip czy IV mi sie tak w nocy nie sprawdza na nocną formowankę. W dzień też gacie są super. Do tego rzadko prać trzeba. Jak na razie rewelacja, czekamy na kolejne zamówione u Magnolii.