Gosica-super![]()
Nasz, skromniutki:
ale manię zbierania już mam
Kolejne 4 do nas lecą
Górny rządek - same kieszonki yettki
na dole - starutka yetka na rzepy L, pomarańczowa od dominiki M, 4 chinki, eko_mama i LL
Na fotce nie ma identycznych motylków yettki zielonych (mam 2 sztuki), i napime, która leci dalej, a do mnie 4 yettki od zuz....
Ostatnio edytowane przez franciszka ; 27-02-2013 o 10:00
Wydaje mi się że jak ktoś już wsiąknie w te pieluszki, to dokupuje i dokupuje. Mój malutki juz tak mi urósł, że nie mieści się w koszyku.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Piękne macie stosiki,a jakie duże
Mój to pikuś przy Waszych,aż miło pooglądaćMoże jeszcze troszkę pokukam to i ochoty nabiorę na szycie
Właściwie to nie ma się czym chwalić, bo u mnie baaardzo skromnie, ale tak lubię swój stosik, że wklejam
Same kieszonki-chinki i dwie próby szycia bez maszyny. Jedne gacie wełniane mam jeszcze, ale się suszą strasznie długo po moim pierwszym lanolinowaniu.
W drodze 4 pieluszki i zamierzam dalej próbować szyć.
Dopiero wpadłam w nałóg.
A Wasze stosiki są cuuuuuuudnei uwielbiam je oglądać.
EDIT:
Aktualizuję swój stosik (w tym samym poście, bo się zbyt wiele nie zmieniło)
Na zdjęciu dodatkowo:
3 nowe kieszonki Pupus,
formowanka kupiona na bazarku Pupeko
i kolejna ręcznie uszyta formowanka
+ otulacz, który się poprzednio suszył (handmade z Allegro)
![]()
Ostatnio edytowane przez Gundi ; 20-03-2013 o 11:14 Powód: Aktualizacja stosiku:)
2009
2012
Martulec.... pieluchowy nerdTo chyba też o mnie
Gundi, niby kolor nie ma znaczenia, a jednak czerwony BoboLider to jedna z moich ukochanych pieluszekI też mam taki skromny stosinek, że go tu nie pokażę, inna sprawa, że wszystko bezczelnie wepchnięte do szafy i przypomina raczej plac boju, niż stos...
![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
ladny stosik u mnie jest podobny też kieszonki bobolideraniedlugo pstrykne i nasz stosik, który się powieksza o nowe pieluszki
![]()