Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Dokładnie, są na stronie Nappime Mogę obfocić jak wyjmę z pralki, bo właśnie się pierze
    Ja mam tyle, żeby nie prać codziennie.. A i tak czasem brakuje wkładów do otulaczy jak wszystko schnie..

Chustofanka Awatar Kasienka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

pieluszki Szymcia

Chustoholiczka

Domyślnie

my mieliśmy około 100
    ale na 3 domy
    bo jak jeździłam do mamy albo teściowej ponad 200km to po prostu nie braliśmy swoich tylko one maiły u siebie
    na początku woziliśmy ale denerwowało mnie to jak wyjeżdżaliśmy od nich z mokrymi pieluchami i po przyjeżdzie trzeba było wyprać na nowo szczególnie w okresie jesiennym albo zimowym.
    Dlatego zdecydowaliśmy sie na zakup do jednej i drugiej babci.
    ale też pamiętam czasy (na poczatku) jak nam brakowało pieluch. trwało to krótko ale byl taki czas.

Chustofanka Awatar clatite
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    my mieliśmy około 100
    ale na 3 domy
    bo jak jeździłam do mamy albo teściowej ponad 200km to po prostu nie braliśmy swoich tylko one maiły u siebie
    na początku woziliśmy ale denerwowało mnie to jak wyjeżdżaliśmy od nich z mokrymi pieluchami i po przyjeżdzie trzeba było wyprać na nowo szczególnie w okresie jesiennym albo zimowym.
    Dlatego zdecydowaliśmy sie na zakup do jednej i drugiej babci.
    ale też pamiętam czasy (na poczatku) jak nam brakowało pieluch. trwało to krótko ale byl taki czas.
    100 pieluch!
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

Chustofanka Awatar Kasienka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

no to od lewej od dołu Kushies Aio biała i żółta, Bambinex AIO konopna, 4x chinka Happy Flute (żyrafka, kremowa, krówka i groszki) drugi słupek to 8 kieszonek Blueberry (moje ulubione) kolorki mniej więcej widać , trzeci słupek to otulacze polarkowe (pierwsza od dołu i trzy od góry to moje handmade, 2- MiomUnico, 3- od Tysiuli, 4- Tots Bots, 4,5 - jakieś handmade), słupek czwarty formowanka Imse Vimse, kieszonka Mio Unico, formowank MinkyNappies, otulacze pul: w żabki CottonBottoms, MotherEasy biały, czerwony w kratkę handmade, Babyetta w sówki, MotherEasy w łapki, żółty w owieczki handmade, i żółwiki CottonBottoms No i nie fotografowałam tetry ani wkładów bo tego mnóstwo

Chustofanka Awatar wetówka
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

no faktycznie 100 pieluch dla mnie poki co ekstremalna liczba,ja poki co raczkuje w tym temacie ale moj stosik sie powoli powoli powieksza a niedlugo bedzie znow o kilka wiecej...w sumie coraz mniej sie przydaja,bo tylko na drzemki i w nocy,bo na nocnik juz probuje sadzac Arka,ale wielo nigdy za wiele,a nuz przyda sie kolejnemu dzidziusiowi za jakis czas

Chustoholiczka

Domyślnie

U nas było wysadzanie prawie od samego początku, ale uwierzcie mi że nawet przy EC, na 3 domy taka ilość nie jest za duża.
    Zresztą nigdy nie suszyłam otualczy ani wkladów na kaloryferze, więc zimą (a mój bobas grudniowy) nie schło za dobrze. Same wiecie jak jest przecież pieluchujecie wielo.

Natomiast znaczna część zostawiłam dla kolejnego i zapewne nie bede musiala dużo dokupować
    Tym bardeziej że mały od 7 miesiąca zycia nie robi kupy do pieluchy więc większość pieluch nie kupcona

Szkoda mi tylko że nie mam takiego zbiorczego zdjęcia ze wszystkimi (i juz mieć nie bede) hehehehe

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasienka Zobacz posta
    pieluszki Szymcia
    czekamy na opis,szczegolnie srodkowego rzędu z lewej
    Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 29-10-2012 o 12:11
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Uprawnienia umieszczania postów