właśnie to ze sie zmienia zaczyna mnie wkurzac,uzbierałam 6 sztuk ChB,ktore uwielbiam najbardziej ze wszystkich kieszonek i nagle mi sie pomyślało,ze dla dziewczynki to przydałyby sie piekne formowanki
właśnie to ze sie zmienia zaczyna mnie wkurzac,uzbierałam 6 sztuk ChB,ktore uwielbiam najbardziej ze wszystkich kieszonek i nagle mi sie pomyślało,ze dla dziewczynki to przydałyby sie piekne formowanki
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
u nas niezmiennie kieszonki i IB sio tutto ale na noc np formowanki z wełną i tak mój stos najpierw zredukowany do minimum czyli ok 20 kieszonek i 10 formowanek znowu zaczął się rozrastać
teraz to już nawet nie chcę liczyć![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
nie ma sensu liczyć,i tak będzie zawsze za mało
chyba że Ci internet wyłączą![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
ale tu kolorowoprzecudne Wasze stosy! Jakiś czas temu obfociłam i nasz, ale opis później
noworodkowo-niemowlakowy
i starszaka (bo póki co nocnik jest w głębokim poważaniu)
![]()
Wow! Mamru! usiadałam, wybałuszyłam oczy, rozdziawiłam szczękę i dobrą któraś minutę siedziałam gapiac się i aż bojąc się policzyć!
do tej pory z szoku wyjść nie mogę
jak moje lube znowu ustawiac mnei zacznie to mu Twój stosik pokażę
a tak na marginesie, zawsze mnie to zastanawiało, jak funkcjonują osoby z tak duzymi stosami - pieluszki leżą i długo czekają niewyprane do nastepnego prana czy po prostu zawsze, w każdej chwili pół szuflady czystych jest, hmmm? Mamru? zdradź tajemnicę![]()
Mamru, jesteś wielka
Nie potrzebnie w ten wątek zajrzałam, teraz będę chlipać, ze mam tylko 20![]()
opis będzie obiecuję ale nie teraz![]()
jeśli chodzi o ilość to mam na stanie dwójkę pieluchowców i pieluszki w szufladzie nie leżą. Zdjęcie udalo mi się zrobić przed porodem a starszak akurat był na pampkach z racji jelitówki. No i ten stos to zbieranina z 6 lat. Muśliny imse vimse i bumgeniusy mam od 6lat a w międzyczasie je sprzedałam pozniej odzyskałam, wymieniłam rzepy na napy i służą nadal i będą jeszcze długo![]()