Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar jadorota
    Miejscowość
    Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaani Zobacz posta
    Sznurka mam cudny otulacz od jadoroty lepszy niż flip dla nas, bo krój bardzo podobny a się na nóżkach mojego pulpecika nie odciska no a jadorota ma taki czderski czarny w motylki pul i bym chciała taka kieszonkę na maxa, zbieram kase...super, że Ci tak stosik przyrasta, mnie się rzadko udaje coś wymienić na pieluszkę...trzymam kciuki żeby się chuścioszek pojawił jak najszybciej
    Mamoani, no aż się rumienię. Cieszę się, że gdzieś w świecie moje wytwory komuś się sprawdzają...
    No a motylki mam jeszcze. ALe nie dużo Chyba, że Ci pula sprzedam i sobie spróbujesz
    Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadorota Zobacz posta
    Mamoani, no aż się rumienię. Cieszę się, że gdzieś w świecie moje wytwory komuś się sprawdzają...
    No a motylki mam jeszcze. ALe nie dużo Chyba, że Ci pula sprzedam i sobie spróbujesz
    no właśnie myślę o tym pulu, czekam na kaskę z allegro i chyba zamówie u Ciebie otulacz dla chłopca w takim fasonie jak mój, na 18 grudnia potrzebny...dasz radę??

Chusteryczka Awatar chioma
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Przy okazji wyjazdu udalo mi sie uchwycic cala nasza kolekcje, wiec pokaze w koncu swoj bardzo monotematyczny stos

Od lewej od dolu
    Pierwszy rzad: 3x TB Flexitot v2, 1x TB Bamboozle Stretch
    Drugi rzad: 3x chinki, 2x yetta
    Trzeci rzad: 5x TB AIO mikrofibrowe
    Czwarty rzad: 2x TB AIO bambusowe, 1x TB AIO v2, 2x IB Tutto
    Piaty rzad: 7x Flip
    Szosty rzad: 12x Stay Dry do Flipa, 12x prefoldy z organicznej bawelny do Flipa

wiecej grzechow nie pamietam
    B. 2011
    S. 2012 [']
    M. 2013
    B. 2014

Uprawnienia umieszczania postów