Stosiki bardzo naprawdę bardzo imponujące w przeciwieństwie do mnieno ale tok to już jest szewc bez butów...
![]()
Stosiki bardzo naprawdę bardzo imponujące w przeciwieństwie do mnieno ale tok to już jest szewc bez butów...
![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
ten wątek to moje argumenty na męża, totalnie go zatyka jak widzi te sosiki a ja mam wtedy przepustkę na zamówienie kolejnej pieluszkidzięki dziewczyny!!!!
Przy okazji wyjazdów wszystkie pieluchy poprane, także zrobiłam im wreszcie fotkę
Od lewej idąc od dołu:
1. szorty BabyIdea S, gatki Storchenkinder S, 2x otulacze Wolwikkel Amsterdam (r. 0 i 1), gatki polarowe Pumpkin Pants, wełniane gatki i długie spodnie Snuggle Pants, 2x kąpieluszki Imse Vimse
2. kieszonka Bumgenius, 3x Close Parent SIO, Real Easy S, kieszonka Ecobubs S, otulacz WeeHugger r. 1
3. kieszonka Blueberry Minki, Cushie Tushies, Real Easy Minki M, kieszonka Bumgenius Artist, AppleCheeks r. 2, kieszonka Rumparooz, Cutie Patootie AIO
4. Baby Beehinds AIO M, 2x Bitti Tutto, 2x Itti Bitti M
dół:
1. Wonderoos, Charlie Banana onesize, Real Easy M, 2x otulacze Flip, kieszonka Smartipants, Issy Bear night
2. Issy Bear day, kieszonka i AIO od eko_mamy, kieszonka Swaddlebees, Tots Bots AIO, 2x Bambooty Easy dry
Formowanki:
3. 2x Nature Babies Lovable (r. 1 i 2), Lulu Nature nocny Dodo Bambou, 2x Baby Beehinds (konopna i bambusowa), 2x Storchenkinder na troczki
4. formowanka od eko_mamy, 4x Monkey Snuggles, Dunk'n'Fluff
Uff
Brakuje jeszcze S-ek na gościnnych występach: formowanki bambineo, fioletowej Itti Bitti i czekoladowej Baby Beehinds AIO
Ostatnio edytowane przez lubawa ; 08-08-2011 o 15:23
Nina IX 2010
lubawo
czy to jest stosik dla jednego dziecka?bo ja obsłużyłabym takim co najmniej trójkę
![]()
Stosik mój skromny, przed reorganizacją:
W zasadzie same kieszonki
Od lewej:
I
Nappime
CB
3xBambams z bambusem
Otulacz blueberry
CP
II
2x wonderoos v2
3xchinki no name
popfish minkee (dziewczyńska, ale fajna)
III
7xIB sio
IV
3xbamboozle TB
kushies
V
bitti tutto
BG
2x bambams bambusowe
2xbabyland
wonderoos v1
Brakuje nocnej lulu dodo i brązowej minkee, ale już mi się nie chciało kolejnych fotek dorabiac
A generalnie w oczy rzuca się drastyczny brak jakiejś czerwonej pieluchy. No i Yetty![]()
Cudne masz pieluszki, planujesz jakies zmiany?
Oj chciałabym taki stosik
Jak oceniasz pieluszki Bambams? duże sa, jak chlonnośc?
Ostatnio edytowane przez nuna77 ; 11-09-2011 o 16:04
Jacuś 23.04.2011
Martynka 21.09.1998