-
Chustonoszka
Dorzałam, żeby pokazać swoją szufladę...

Rzędami od lewej, od góry:
I: Alva, 4x Happy Flute Mikropolar, 5x Happy Flute / StarDiaper bambus, cały rządek minkee;
II: 3x NappiMe, 2x Alva, 2x BabYetta mikropolar, 2x Babyetta welur bambusowy;
III: Sweet Lilly made in la p'tite prairie SIO, 2x Patapum, 6x BabYetta mikropolar (żółta to SIO)
IV: 2x Bitti Tutto, Itti Bitti SIO L, BBH AIO M, 3x tanie kieszonki minkee (używane jako otulacze do tetry), OTULACZE: 2x Flip, BabYetta płomienie niebieskie, Wełniak Anavy, 2x Storcheny, wełniak BBH M, otulacz pul BBH;
V: Lulu Nature konopna, BBH konopna, 2x BBH bambusowe, PD pieluszka techniczna, 3x Bitti Boo;
VI: 4x Tots Bots Flexi Tot, Nocna Lulu Dodo, NappiMe bambusowo-konopna, wkłady Flip "mam sucho";
VII: papierki, wkładki "sucha pupa", kąpielówki (nie ma jeszcze nowo nabytych cudnych kąpieluszek MC), dodatkowe wkłady do Itti Bitti.
I jeszcze trochę w praniu - brakuje kilku otulaczy pul i wełniaków oraz reszty formowanek BBH i Flexi.
Szuflada co prawda już lekko nieaktualna, bo kilka najmniej używanych pieluch ostatnio od nas wyleciało. Jednak długo mi się nie uda zebrać tego wszystkiego razem, więc wklejam tak. Myślę, że już mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba, ale... Same wiecie - to choroba
!
Uprawnienia umieszczania postów