Dalej dzieczyny chwalić się, za kwartał, dwa będzie ze zdziwieniem poatrzeć na zdjęcia swoich dawnych stosików "to ja miałam takie pieluszki?"
Ja z mojego pierwszego stosiku nie mam już ani jednej pieluszki.
Dalej dzieczyny chwalić się, za kwartał, dwa będzie ze zdziwieniem poatrzeć na zdjęcia swoich dawnych stosików "to ja miałam takie pieluszki?"
Ja z mojego pierwszego stosiku nie mam już ani jednej pieluszki.
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
Uważam, że stos ładnie poskładanej tetry też wygląda uroczo![]()
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014
fiolka - jak pierze się tetrę z dodatkiem antybakteryjnym to nie trzeba prasować, no chyba, że chcesz. Prasowanie spłaszcza włókna i tetra traci na chłonności. A jeśli "chcesz" prasować dlatego, żeby tetra była milsza pupie to najlepiej złożyć tetrę w taki sposób jak wkładasz w otulacz np w prostokąt i wtedy lecisz żelazkiem tylko od strony pupy![]()
K. 2010 i A. 2012
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
Mi się puki co dwie nie sprawdziły - AIO - za długo mi schły, bo mi kiepsko pralka wiruje. Ale reszta sprawdza mi się znakomicie, i widzę w nich moje dziecko za rok spokojnie, wiec nie planuję na razie roszad w stosie. Nie wiem tylko, czy nie przesadziłam z iloscią, bo znowu coś ma przylecieć za jakiś czas
.
Aleksandra
Tez nam AIO nie podeszły, pozostałe pieluszki były świetne (głownie IB) ale jak wpadłam w pieluszkowy szał to nawet nie wiem kiedy mi się wszystko pozmieniało.
Teraz mam stosik prawie idealny i chyba już niewiele zmian w nim nastąpi (mały w 80% nocnikowy więc pieluszek coraz mniej nam potrzeba), czekam tylko na pierwszego welniaczka bo mnie ciekami czy nam się spodoba.
oj zmienia sie zmienia....z moich 5 pieluszek, które stanowiły pierwszy stosik-kupionych jeszcze w ciąży - została jedna i czeka aż dziecko dorośnie![]()
K. 2010 i A. 2012