Śliczny, świeżutki stosik, zazdroszczę szczególnie NappyMe bo to nasze ulubione pieluszki (też mamy sówki i słonie)
Śliczny, świeżutki stosik, zazdroszczę szczególnie NappyMe bo to nasze ulubione pieluszki (też mamy sówki i słonie)
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
To czas na nasz stosik - nie cały, bo część dorobku w praniu, suszeniu, w użyciu, ale kilka udało się złapać na zdjęciu.
Pamiętam pierwszy kontakt z 'wielo" tj. jak usłyszałam o nich w tv (rok temu) - pomyśląłam - "fajna idea, ale kto by dał 50 zł za jedną pieluszkę"...Później było forum, pierwsza pieluszka na spróbowanie, potem druga... dziś może nasz stosik nie jest największy spośród tych obecnych w tym wątku, ale wystarczający by niemal całkowicie zrezygnować z pampków.
![]()
W kolekcji przeważają itti bitti (sio) - nasze ulubione, 4 fuzzi bunz, dwie babyetty, 1na close parent, 1na no name, 1na Bk.
![]()
no to i ja pokażę część moich zbiorów, jestem w sumie monotematyczna w tym względzie, zresztą zobaczcie same:
od lewej
11 formowanek moich
3 tots bots bambusowe (czwarta na pupie)
1 tots bots fluffy
w środku:
2 bambino mio prefoldy (pozostałe 10 w szafie)
2 składane z ikea, moje ulubione (pozostałe 4 w praniu)
po prawej:
kalesonki muksut
3 storchenkinder wełniaki
wełniane gacie długie moje
3 otulacze wełniane też moje
nature babies otula
4 flipy
minky (jedna w praniu)
kieszonka made in china
6 mother ease formowanki
no i cała góra tetry i trochę jeszcze formowanek moich gdzieś tam leżą w szafiea i jeszcze longiesy baby idea tez na pupie aktualnie
![]()
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
Trochę czasu nie zaglądałam, a tu takie cuda sie pojawiły
Peluche, mam pytanie odnośnie pieluszek made in p'tite prairie - widzę, że masz ich sporo i to wielkiej piękności, do tego w odmianach AIO i kieszonki. Jak się sprawują? Jak "zbudowane" są AIO. A kieszonki - jaki środek, wkładki?
Sylwia, mama potrójna
aio ma wkladke bambusowa skladana na 3,na jednej czesci jest polarek jesli go chcesz miec go od pupy a jak nie chcesz to skladasz tak zeby bym bambus. w mamzen sa zdjecia jak one wygledaja.
a kieszonki maja od pupy polar.one sa raczej biodrowki i zalezy ile dziecko wazy bo one troche mniejsze wychodza,tak mi sie wydaje.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Piękne macie te stosiki - aż oko cieszą
U mnie na razie tylko otulacze i tetra - chyba pora iść na zakupy i rozszerzyć kolekcję![]()
po kolejnej reinkarnacji
od lewej
1 otulacz pul bbh
2x flip
1x formowanka organiczna pololini
5xformowanki kieszonki hand made babcia T.
2 rzad
4x petitki
3 rzad
3x aio bbh(czwarta leci )
4 rzad
4x hand made by Kasienka
5 rzad
kieszonka lulu nature
1x kieszonka bg
3x bg aio
![]()
Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 19-01-2011 o 12:48