Cytat Zamieszczone przez stokrotka.a Zobacz posta
a zdradzisz jaka radzi sobie dużo sikajacej dziewczynie?
fajny kolorowy stosik!

czy jakieś pieluchy zostawiłaś w spadku po Marysi dla młodszej?
PD bambusowa noc z otulaczem NB classic-te otulacze na formowanki są bardzo dobre,bo mają oddzielne regulacje na uda i brzuch i do tego dużo materiału w pupie.
od 9 wieczorem do 7 rano PD wytrzymała i to tylko po dwóch praniach.Maria pije wieczorem 250ml mleka+w nocy wodę,więc siusiu niezłe produkuje dwa-trzy razy w nocy.rano chlupotało i pielucha była totalnie mokra,pewnie kolejnego siusiu by nie wytrzymała, ale nie było takiej potrzeby przecież.
no i wracam do flexi-miałam kiedyś ale mi Marysia przesikiwała,teraz jeszcze spróbuję raz i zobaczę jak kształtuje się na pupie 8-kilowej Marylki.

a to jest właśnie ten skorygowany pod najmłodszą stosik,HH onesize nada się dopiero za kilka miesięcy (pilnuję,żeby nie było już za szeroko w kroku, tylko wygodnie),ale nie umiem ich sprzedać, bo kwiatki to przepiękna pielucha,do tego są świetne jakościowo, od dawna je mamy i polarek jest w super stanie,za to na przykład Babyetta jest naprawdę onesize i dla Marii dobra i dla Maryli-jest dość wąska w kroku.
PD bambus wg. mnie nie nadaje się dla małych dzieci poniżej roku,choć może komuś pasują.
są za duże i szerokie,stąd jeszcze jedna Babyetta bambusowa leci dla Marylki.

jakbym teraz miała coś sprzedawać to nawet nie wiem co